Cognom YanchaSaber més respecte al cognom Yancha és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Yancha sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Yancha.

El cognom Yancha en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Yancha, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Yancha és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Yancha

Veure mapa del cognom Yancha

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Yancha en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Yancha, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Yancha que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Yancha, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Yancha. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Yancha és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Yancha del món

 1. Ecuador Ecuador (1351)
 2. Filipines Filipines (687)
 3. Ucraïna Ucraïna (91)
 4. Rússia Rússia (24)
 5. Estats Units Estats Units (21)
 6. Kazakhstan Kazakhstan (16)
 7. Índia Índia (11)
 8. Emirats Àrabs Units Emirats Àrabs Units (5)
 9. Espanya Espanya (5)
 10. Bèlgica Bèlgica (3)
 11. Geòrgia Geòrgia (2)
 12. Austràlia Austràlia (1)
 13. Brasil Brasil (1)
 14. Canadà Canadà (1)
 15. Xina Xina (1)
 16. Itàlia Itàlia (1)
 17. Nepal Nepal (1)
 18. Saudi Saudita Saudi Saudita (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Yancha en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Yancha poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Yancha és un cognom més freqüent, i en quins països Yancha és un cognom insòlit o inexistent.

És habitual que trobem cognoms similars a Yancha. Això es deu a que moltes vegades el cognom Yancha ha anat patint mutacions.

No tots els cognoms similars al cognom Yancha tenen relació amb ell. De vegades és possible trobar cognoms semblants al cognom Yancha que tenen un origen i un significat diferents.

Discernir si va ser abans el cognom Yancha o algun dels cognoms similars a Yancha no sempre és fàcil, ja que són molts els motius que han pogut portar al cognom Yancha a ser escrit o pronunciat d'una altra manera, donant origen a un nou cognom Yancha diferent, però amb una arrel comuna.

 1. Yencha
 2. Yamcha
 3. Yancho
 4. Yangcha
 5. Yanca
 6. Yanaga
 7. Yance
 8. Yancey
 9. Yanci
 10. Yancy
 11. Yangua
 12. Yaniga
 13. Yanza
 14. Yencho
 15. Yunca
 16. Yanka
 17. Ynca
 18. Yangka
 19. Yanga
 20. Yanshu
 21. Youncha
 22. Yamasa
 23. Yamuza
 24. Yanagi
 25. Yanak
 26. Yanas
 27. Yanase
 28. Yanek
 29. Yanes
 30. Yang
 31. Yanick
 32. Yanik
 33. Yanis
 34. Yanish
 35. Yaniz
 36. Yank
 37. Yanke
 38. Yankee
 39. Yankey
 40. Yankie