Cognom YehezkelSaber més respecte al cognom Yehezkel és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Yehezkel sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Yehezkel.

El cognom Yehezkel en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Yehezkel, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Yehezkel és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Yehezkel

Veure mapa del cognom Yehezkel

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Yehezkel en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Yehezkel, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Yehezkel que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Yehezkel, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Yehezkel. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Yehezkel és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Yehezkel del món

 1. Israel Israel (5866)
 2. Estats Units Estats Units (90)
 3. Anglaterra Anglaterra (10)
 4. Tailàndia Tailàndia (8)
 5. Indonèsia Indonèsia (5)
 6. Brasil Brasil (2)
 7. Sud-àfrica Sud-àfrica (2)
 8. Austràlia Austràlia (1)
 9. Canadà Canadà (1)
 10. Alemanya Alemanya (1)
 11. Espanya Espanya (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Yehezkel en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Yehezkel poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Yehezkel és un cognom més freqüent, i en quins països Yehezkel és un cognom insòlit o inexistent.

Amb el pas del temps, el cognom Yehezkel ha anat patint alguns canvis en la seva grafia o forma de pronunciar-se.

 1. Yeakel
 2. Yeazel
 3. Yeckel
 4. Yekel
 5. Yaekel
 6. Yackel
 7. Yakel
 8. Yazel
 9. Yeazell
 10. Yeazle
 11. Yockel
 12. Yokel
 13. Yzuel
 14. Yuecel
 15. Yesel
 16. Yagel
 17. Yasell
 18. Yazell
 19. Yeagle
 20. Yeagley
 21. Yeakle
 22. Yeakley
 23. Yeckley
 24. Yeisley
 25. Yesley
 26. Yokeley
 27. Yokiel
 28. Yssel
 29. Yucel
 30. Yuksel
 31. Yissel
 32. Yisel
 33. Yoguel
 34. Yecal
 35. Yüksel
 36. Yücel
 37. Yeşil
 38. Ygiel
 39. Yezli
 40. Yuceal