Cognom YerinaSaber més respecte al cognom Yerina és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Yerina sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Yerina.

El cognom Yerina en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Yerina, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Yerina és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Yerina

Veure mapa del cognom Yerina

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Yerina en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Yerina, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Yerina que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Yerina, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Yerina. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Yerina és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Yerina del món

 1. Estats Units Estats Units (104)
 2. Uzbekistan Uzbekistan (82)
 3. Indonèsia Indonèsia (29)
 4. Benín Benín (15)
 5. Azerbaijan Azerbaijan (5)
 6. Nigèria Nigèria (4)
 7. Rússia Rússia (2)
 8. Camerun Camerun (1)
 9. Índia Índia (1)
 10. Tailàndia Tailàndia (1)
 11. Uganda Uganda (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Yerina en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Yerina poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Yerina és un cognom més freqüent, i en quins països Yerina és un cognom insòlit o inexistent.

És habitual que trobem cognoms similars a Yerina. Això es deu a que moltes vegades el cognom Yerina ha anat patint mutacions.

No tots els cognoms similars al cognom Yerina tenen relació amb ell. De vegades és possible trobar cognoms semblants al cognom Yerina que tenen un origen i un significat diferents.

Errors en l'escriptura, canvis voluntaris per part dels portadors, modificacions per raó d'idioma... Són moltes les raons per les quals el cognom Yerina pot haver patit canvis o modificacions, i d'aquestes modificacions poden haver aparegut cognoms similars al cognom Yerina, com podem comprovar.

Discernir si va ser abans el cognom Yerina o algun dels cognoms similars a Yerina no sempre és fàcil, ja que són molts els motius que han pogut portar al cognom Yerina a ser escrit o pronunciat d'una altra manera, donant origen a un nou cognom Yerina diferent, però amb una arrel comuna.

 1. Yarina
 2. Yerena
 3. Yerima
 4. Yerna
 5. Yrina
 6. Yerian
 7. Yern
 8. Yeron
 9. Yaryna
 10. Yarima
 11. Yurima
 12. Yurena
 13. Yeren
 14. Yorona
 15. Yerma
 16. Yerien
 17. Yerno
 18. Yurin
 19. Yarema
 20. Yarian
 21. Yarn
 22. Yarno
 23. Yaron
 24. Yearian
 25. Yermo
 26. Yorn
 27. Yorno
 28. Yuran
 29. Yuron
 30. Yeremy
 31. Yrma
 32. Yurema
 33. Yuraima
 34. Yrama
 35. Yeremi
 36. Yurani
 37. Yrene
 38. Yurany
 39. Yren
 40. Yuarin