Cognom ZoxSaber més respecte al cognom Zox és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Zox sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Zox.

El cognom Zox en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Zox, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Zox és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Zox

Veure mapa del cognom Zox

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Zox en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Zox, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Zox que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Zox, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Zox. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Zox és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Zox del món

 1. Estats Units Estats Units (25)
 2. Egipte Egipte (4)
 3. Tailàndia Tailàndia (3)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Zox en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Zox poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Zox és un cognom més freqüent, i en quins països Zox és un cognom insòlit o inexistent.

Amb el pas del temps, el cognom Zox ha anat patint alguns canvis en la seva grafia o forma de pronunciar-se.

El fet que en formar-se els primers cognoms no existís una grafia unificada per al cognom Zox fa que puguem trobar molts cognoms similars a Zox.

Errors en l'escriptura, canvis voluntaris per part dels portadors, modificacions per raó d'idioma... Són moltes les raons per les quals el cognom Zox pot haver patit canvis o modificacions, i d'aquestes modificacions poden haver aparegut cognoms similars al cognom Zox, com podem comprovar.

Discernir si va ser abans el cognom Zox o algun dels cognoms similars a Zox no sempre és fàcil, ja que són molts els motius que han pogut portar al cognom Zox a ser escrit o pronunciat d'una altra manera, donant origen a un nou cognom Zox diferent, però amb una arrel comuna.

 1. Zix
 2. Zos
 3. Zoz
 4. Zaj
 5. Zak
 6. Zas
 7. Zec
 8. Zic
 9. Zoca
 10. Zoch
 11. Zock
 12. Zoco
 13. Zoes
 14. Zogg
 15. Zois
 16. Zook
 17. Zosa
 18. Zoso
 19. Zoss
 20. Zug
 21. Zuk
 22. Zozo
 23. Zoko
 24. Zogu
 25. Zogo
 26. Zac
 27. Ziz
 28. Zoga
 29. Zyc
 30. Zys
 31. Zaos
 32. Zaz
 33. Zaok
 34. Zozi
 35. Zaaj
 36. Zaca
 37. Zach
 38. Zack
 39. Zaco
 40. Zaga