Cognom A'hernSaber més respecte al cognom A'hern és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom A'hern sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom A'hern.

El cognom A'hern en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de A'hern, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom A'hern és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom A'hern

Veure mapa del cognom A'hern

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de A'hern en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom A'hern, per a aconseguir així la informació precisa de tots els A'hern que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom A'hern, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom A'hern. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si A'hern és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més A'hern del món

 1. Anglaterra Anglaterra (18)
 2. Canadà Canadà (13)
 3. Gal·les Gal·les (11)
 4. Austràlia Austràlia (4)
 5. Estats Units Estats Units (3)
 6. Escòcia Escòcia (1)
 7. Illes Verges Britàniques Illes Verges Britàniques (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de A'hern en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom A'hern poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals A'hern és un cognom més freqüent, i en quins països A'hern és un cognom insòlit o inexistent.

Amb el pas del temps, el cognom A'hern ha anat patint alguns canvis en la seva grafia o forma de pronunciar-se.

És habitual que trobem cognoms similars a A'hern. Això es deu a que moltes vegades el cognom A'hern ha anat patint mutacions.

No tots els cognoms similars al cognom A'hern tenen relació amb ell. De vegades és possible trobar cognoms semblants al cognom A'hern que tenen un origen i un significat diferents.

Discernir si va ser abans el cognom A'hern o algun dels cognoms similars a A'hern no sempre és fàcil, ja que són molts els motius que han pogut portar al cognom A'hern a ser escrit o pronunciat d'una altra manera, donant origen a un nou cognom A'hern diferent, però amb una arrel comuna.

 1. Ahern
 2. Aharn
 3. Ahearn
 4. Aheran
 5. Aherne
 6. Ahorn
 7. Aerni
 8. Aharon
 9. Ahearne
 10. Arean
 11. Aren
 12. Arhin
 13. Arhoun
 14. Arn
 15. Auren
 16. Awerin
 17. Arwen
 18. Arheem
 19. Ahirin
 20. Aaren
 21. Arren
 22. Aerna
 23. Aharen
 24. Arhan
 25. Ahren
 26. Aaron
 27. Aharoni
 28. Aharran
 29. Ahram
 30. Ahrram
 31. Airain
 32. Airon
 33. Arain
 34. Aran
 35. Areano
 36. Arema
 37. Arena
 38. Arene
 39. Areny
 40. Areyan