Cognom AarenSaber més respecte al cognom Aaren és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Aaren sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Aaren.

El cognom Aaren en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Aaren, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Aaren és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Aaren

Veure mapa del cognom Aaren

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Aaren en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Aaren, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Aaren que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Aaren, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Aaren. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Aaren és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Aaren del món

 1. Iran Iran (27)
 2. Estònia Estònia (23)
 3. Pakistan Pakistan (10)
 4. Estats Units Estats Units (8)
 5. Índia Índia (4)
 6. Nigèria Nigèria (2)
 7. Anglaterra Anglaterra (1)
 8. Escòcia Escòcia (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Aaren en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Aaren poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Aaren és un cognom més freqüent, i en quins països Aaren és un cognom insòlit o inexistent.

Amb el pas del temps, el cognom Aaren ha anat patint alguns canvis en la seva grafia o forma de pronunciar-se.

És habitual que trobem cognoms similars a Aaren. Això es deu a que moltes vegades el cognom Aaren ha anat patint mutacions.

 1. Aaron
 2. Aren
 3. Auren
 4. Arren
 5. Aarun
 6. Aharen
 7. Ahren
 8. Aarim
 9. Aharn
 10. Aharon
 11. Airon
 12. Aran
 13. Arean
 14. Arena
 15. Arene
 16. Areny
 17. Arin
 18. Arn
 19. Arnn
 20. Aron
 21. Arran
 22. Arrien
 23. Arron
 24. Arun
 25. Aurin
 26. Areno
 27. Airan
 28. Arwen
 29. Airin
 30. Auran
 31. Aarón
 32. Aaram
 33. Ahrem
 34. Aerni
 35. Aharoni
 36. Aharran
 37. Ahearn
 38. Aheran
 39. Ahern
 40. Ahorn