Cognom ádámSaber més respecte al cognom ádám és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom ádám sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom ádám.

El cognom ádám en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de ádám, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom ádám és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom ádám

Veure mapa del cognom ádám

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de ádám en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom ádám, per a aconseguir així la informació precisa de tots els ádám que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom ádám, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom ádám. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si ádám és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més ádám del món

 1. Hongria Hongria (10233)
 2. Romania Romania (231)
 3. Eslovàquia Eslovàquia (179)
 4. Paraguai Paraguai (2)
 5. Suècia Suècia (2)
 6. Canadà Canadà (1)
 7. Panamà Panamà (1)
 8. Estats Units Estats Units (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de ádám en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom ádám poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals ádám és un cognom més freqüent, i en quins països ádám és un cognom insòlit o inexistent.

És habitual que trobem cognoms similars a ádám. Això es deu a que moltes vegades el cognom ádám ha anat patint mutacions.

 1. Adám
 2. Adán
 3. Adam
 4. Adem
 5. Adham
 6. Adim
 7. Adm
 8. Adom
 9. Adoum
 10. Adum
 11. Adón
 12. Aadam
 13. Adain
 14. Adama
 15. Adame
 16. Adami
 17. Adamo
 18. Adamu
 19. Adamy
 20. Adan
 21. Adana
 22. Adano
 23. Addamo
 24. Adden
 25. Addona
 26. Adema
 27. Ademi
 28. Aden
 29. Adena
 30. Adhami
 31. Adin
 32. Adina
 33. Adine
 34. Adion
 35. Admi
 36. Adney
 37. Adon
 38. Adona
 39. Aduna
 40. Adwan