Cognom ágostonSaber més respecte al cognom ágoston és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom ágoston sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom ágoston.

El cognom ágoston en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de ágoston, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom ágoston és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom ágoston

Veure mapa del cognom ágoston

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de ágoston en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom ágoston, per a aconseguir així la informació precisa de tots els ágoston que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom ágoston, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom ágoston. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si ágoston és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més ágoston del món

 1. Hongria Hongria (5712)
 2. Romania Romania (117)
 3. Eslovàquia Eslovàquia (16)
 4. Xina Xina (1)
 5. República Txeca República Txeca (1)
 6. Alemanya Alemanya (1)
 7. Lituània Lituània (1)
 8. Països Baixos Països Baixos (1)
 9. Suècia Suècia (1)
 10. Singapur Singapur (1)
 11. Estats Units Estats Units (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de ágoston en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom ágoston poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals ágoston és un cognom més freqüent, i en quins països ágoston és un cognom insòlit o inexistent.

Amb el pas del temps, el cognom ágoston ha anat patint alguns canvis en la seva grafia o forma de pronunciar-se.

És habitual que trobem cognoms similars a ágoston. Això es deu a que moltes vegades el cognom ágoston ha anat patint mutacions.

Errors en l'escriptura, canvis voluntaris per part dels portadors, modificacions per raó d'idioma... Són moltes les raons per les quals el cognom ágoston pot haver patit canvis o modificacions, i d'aquestes modificacions poden haver aparegut cognoms similars al cognom ágoston, com podem comprovar.

Discernir si va ser abans el cognom ágoston o algun dels cognoms similars a ágoston no sempre és fàcil, ja que són molts els motius que han pogut portar al cognom ágoston a ser escrit o pronunciat d'una altra manera, donant origen a un nou cognom ágoston diferent, però amb una arrel comuna.

 1. Agoston
 2. Agostin
 3. Agosto
 4. Agostoni
 5. Augosto
 6. Agost
 7. Agosta
 8. Agosteo
 9. Agosti
 10. Agostine
 11. Agostini
 12. Agostino
 13. Agusten
 14. Agustin
 15. Agusto
 16. Augustin
 17. Augusto
 18. Augustoni
 19. Augustson
 20. Augustyn
 21. ágústsson
 22. Agostina
 23. Agustoni
 24. Agasto
 25. Agastin
 26. Accosta
 27. Acosta
 28. Agesta
 29. Agostines
 30. Agostinho
 31. Agusta
 32. Agusti
 33. Agustina
 34. Agustine
 35. Agustini
 36. Agustsson
 37. August
 38. Augusta
 39. Auguste
 40. Augusti