Cognom ágústssonSaber més respecte al cognom ágústsson és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom ágústsson sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom ágústsson.

El cognom ágústsson en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de ágústsson, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom ágústsson és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom ágústsson

Veure mapa del cognom ágústsson

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de ágústsson en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom ágústsson, per a aconseguir així la informació precisa de tots els ágústsson que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom ágústsson, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom ágústsson. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si ágústsson és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més ágústsson del món

 1. Islàndia Islàndia (819)
 2. Dinamarca Dinamarca (5)
 3. Suècia Suècia (5)
 4. Finlàndia Finlàndia (1)
 5. Anglaterra Anglaterra (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de ágústsson en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom ágústsson poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals ágústsson és un cognom més freqüent, i en quins països ágústsson és un cognom insòlit o inexistent.

Amb el pas del temps, el cognom ágústsson ha anat patint alguns canvis en la seva grafia o forma de pronunciar-se.

El fet que en formar-se els primers cognoms no existís una grafia unificada per al cognom ágústsson fa que puguem trobar molts cognoms similars a ágústsson.

No tots els cognoms similars al cognom ágústsson tenen relació amb ell. De vegades és possible trobar cognoms semblants al cognom ágústsson que tenen un origen i un significat diferents.

Errors en l'escriptura, canvis voluntaris per part dels portadors, modificacions per raó d'idioma... Són moltes les raons per les quals el cognom ágústsson pot haver patit canvis o modificacions, i d'aquestes modificacions poden haver aparegut cognoms similars al cognom ágústsson, com podem comprovar.

 1. Agustsson
 2. Augustsson
 3. ágoston
 4. Augustson
 5. Agoston
 6. Augustinsson
 7. Agosteo
 8. Agostin
 9. Agostino
 10. Agosto
 11. Agusten
 12. Agustin
 13. Agusto
 14. Augustin
 15. Augustino
 16. Augusto
 17. Augustoni
 18. Augustus
 19. Augustyn
 20. ágústsdóttir
 21. Agustino
 22. Agostoni
 23. Agustoni
 24. Agasto
 25. Augosto
 26. Agustín
 27. Augustein
 28. Agastin
 29. Acquisto
 30. Agesta
 31. Agost
 32. Agosta
 33. Agosti
 34. Agostine
 35. Agostines
 36. Agostinho
 37. Agostini
 38. Agujetas
 39. Agusta
 40. Agustench