Cognom ákadóttirSaber més respecte al cognom ákadóttir és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom ákadóttir sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom ákadóttir.

El cognom ákadóttir en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de ákadóttir, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom ákadóttir és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom ákadóttir

Veure mapa del cognom ákadóttir

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de ákadóttir en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom ákadóttir, per a aconseguir així la informació precisa de tots els ákadóttir que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom ákadóttir, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom ákadóttir. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si ákadóttir és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més ákadóttir del món

 1. Islàndia Islàndia (26)
 2. Illes Fèroe Illes Fèroe (5)
 3. Noruega Noruega (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de ákadóttir en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom ákadóttir poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals ákadóttir és un cognom més freqüent, i en quins països ákadóttir és un cognom insòlit o inexistent.

No tots els cognoms similars al cognom ákadóttir tenen relació amb ell. De vegades és possible trobar cognoms semblants al cognom ákadóttir que tenen un origen i un significat diferents.

Errors en l'escriptura, canvis voluntaris per part dels portadors, modificacions per raó d'idioma... Són moltes les raons per les quals el cognom ákadóttir pot haver patit canvis o modificacions, i d'aquestes modificacions poden haver aparegut cognoms similars al cognom ákadóttir, com podem comprovar.

Discernir si va ser abans el cognom ákadóttir o algun dels cognoms similars a ákadóttir no sempre és fàcil, ja que són molts els motius que han pogut portar al cognom ákadóttir a ser escrit o pronunciat d'una altra manera, donant origen a un nou cognom ákadóttir diferent, però amb una arrel comuna.

 1. Astuti
 2. Astutik
 3. Accattatis
 4. Akhdid
 5. Achtout
 6. Aguaded
 7. Ajdid
 8. Akodad
 9. Assettati
 10. Astat
 11. Astete
 12. Astitou
 13. Astuto
 14. Austad
 15. Azdad
 16. Aztout
 17. Astitz
 18. Achtatou
 19. Astite
 20. Acheddad
 21. Akoudad
 22. Astudillo
 23. Astwood
 24. Azdoud
 25. Akoudade
 26. Astudillos
 27. Azdud
 28. Astudiano
 29. Astwood-tull
 30. Astwood-sutton
 31. Acedo del olmo