Cognom AkodadSaber més respecte al cognom Akodad és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Akodad sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Akodad.

El cognom Akodad en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Akodad, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Akodad és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Akodad

Veure mapa del cognom Akodad

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Akodad en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Akodad, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Akodad que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Akodad, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Akodad. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Akodad és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Akodad del món

 1. Marroc Marroc (681)
 2. Espanya Espanya (99)
 3. França França (46)
 4. Bèlgica Bèlgica (37)
 5. Canadà Canadà (1)
 6. Dinamarca Dinamarca (1)
 7. Luxemburg Luxemburg (1)
 8. Estats Units Estats Units (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Akodad en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Akodad poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Akodad és un cognom més freqüent, i en quins països Akodad és un cognom insòlit o inexistent.

Amb el pas del temps, el cognom Akodad ha anat patint alguns canvis en la seva grafia o forma de pronunciar-se.

El fet que en formar-se els primers cognoms no existís una grafia unificada per al cognom Akodad fa que puguem trobar molts cognoms similars a Akodad.

No tots els cognoms similars al cognom Akodad tenen relació amb ell. De vegades és possible trobar cognoms semblants al cognom Akodad que tenen un origen i un significat diferents.

Errors en l'escriptura, canvis voluntaris per part dels portadors, modificacions per raó d'idioma... Són moltes les raons per les quals el cognom Akodad pot haver patit canvis o modificacions, i d'aquestes modificacions poden haver aparegut cognoms similars al cognom Akodad, com podem comprovar.

Discernir si va ser abans el cognom Akodad o algun dels cognoms similars a Akodad no sempre és fàcil, ja que són molts els motius que han pogut portar al cognom Akodad a ser escrit o pronunciat d'una altra manera, donant origen a un nou cognom Akodad diferent, però amb una arrel comuna.

 1. Akoudad
 2. Azdad
 3. Akoudade
 4. Akhdid
 5. Ajdid
 6. Austad
 7. Azdud
 8. Acheddad
 9. Aguaded
 10. Astat
 11. Azdoud
 12. Astete
 13. Astuti
 14. Astuto
 15. Astwood
 16. Aztout
 17. Astitz
 18. Astite
 19. Achtout
 20. Astitou
 21. Astutik
 22. Achtatou
 23. Astudiano
 24. Assettati
 25. Astudillo
 26. Accattatis
 27. Astudillos
 28. Astwood-tull
 29. ákadóttir
 30. Astwood-sutton
 31. Acedo del olmo