Cognom álamoSaber més respecte al cognom álamo és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom álamo sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom álamo.

El cognom álamo en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de álamo, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom álamo és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom álamo

Veure mapa del cognom álamo

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de álamo en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom álamo, per a aconseguir així la informació precisa de tots els álamo que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom álamo, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom álamo. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si álamo és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més álamo del món

 1. Espanya Espanya (87)
 2. Puerto Rico Puerto Rico (4)
 3. Portugal Portugal (4)
 4. Estats Units Estats Units (4)
 5. Argentina Argentina (2)
 6. Brasil Brasil (2)
 7. Xile Xile (2)
 8. Mèxic Mèxic (2)
 9. Perú Perú (2)
 10. Suïssa Suïssa (1)
 11. Costa Rica Costa Rica (1)
 12. Cuba Cuba (1)
 13. França França (1)
 14. Panamà Panamà (1)
 15. Eslovènia Eslovènia (1)
 16. Veneçuela Veneçuela (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de álamo en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom álamo poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals álamo és un cognom més freqüent, i en quins països álamo és un cognom insòlit o inexistent.

És habitual que trobem cognoms similars a álamo. Això es deu a que moltes vegades el cognom álamo ha anat patint mutacions.

Errors en l'escriptura, canvis voluntaris per part dels portadors, modificacions per raó d'idioma... Són moltes les raons per les quals el cognom álamo pot haver patit canvis o modificacions, i d'aquestes modificacions poden haver aparegut cognoms similars al cognom álamo, com podem comprovar.

 1. Alamo
 2. Alaimo
 3. Alam
 4. Alama
 5. Alami
 6. Alano
 7. Alemo
 8. Alimo
 9. Allam
 10. Almo
 11. Alomo
 12. Ahlam
 13. Ahlame
 14. Allami
 15. A lami
 16. Aalam
 17. Alhamo
 18. Aallam
 19. Ahlem
 20. Ahlm
 21. Ahlum
 22. Aileme
 23. Alain
 24. Alaino
 25. Alamia
 26. Alan
 27. Alani
 28. Alayon
 29. Aleama
 30. Alem
 31. Aleme
 32. Alemi
 33. Alemu
 34. Alhama
 35. Alim
 36. Alimi
 37. Allain
 38. Allan
 39. Allana
 40. Allane