Cognom AallamSaber més respecte al cognom Aallam és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Aallam sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Aallam.

El cognom Aallam en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Aallam, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Aallam és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Aallam

Veure mapa del cognom Aallam

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Aallam en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Aallam, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Aallam que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Aallam, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Aallam. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Aallam és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Aallam del món

 1. Marroc Marroc (1567)
 2. Índia Índia (39)
 3. Espanya Espanya (30)
 4. Pakistan Pakistan (22)
 5. França França (4)
 6. Bèlgica Bèlgica (1)
 7. Camerun Camerun (1)
 8. Itàlia Itàlia (1)
 9. Maldives Maldives (1)
 10. Estats Units Estats Units (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Aallam en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Aallam poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Aallam és un cognom més freqüent, i en quins països Aallam és un cognom insòlit o inexistent.

És habitual que trobem cognoms similars a Aallam. Això es deu a que moltes vegades el cognom Aallam ha anat patint mutacions.

No tots els cognoms similars al cognom Aallam tenen relació amb ell. De vegades és possible trobar cognoms semblants al cognom Aallam que tenen un origen i un significat diferents.

Discernir si va ser abans el cognom Aallam o algun dels cognoms similars a Aallam no sempre és fàcil, ja que són molts els motius que han pogut portar al cognom Aallam a ser escrit o pronunciat d'una altra manera, donant origen a un nou cognom Aallam diferent, però amb una arrel comuna.

 1. Allam
 2. Aalam
 3. Alam
 4. Allan
 5. Allem
 6. Allum
 7. Aloam
 8. Aullan
 9. Ahlam
 10. Allami
 11. Aalim
 12. Alham
 13. Allom
 14. Ahlem
 15. Ahlm
 16. Ahlum
 17. Aillon
 18. Alama
 19. Alami
 20. Alamo
 21. Alan
 22. Aleama
 23. Aleem
 24. Alem
 25. Alhama
 26. Alim
 27. Allain
 28. Allana
 29. Allane
 30. Allen
 31. Allin
 32. Allon
 33. Allyn
 34. Alm
 35. Alma
 36. Almao
 37. Almau
 38. Alom
 39. Alum
 40. Alwan