Cognom álvaroSaber més respecte al cognom álvaro és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom álvaro sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom álvaro.

El cognom álvaro en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de álvaro, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom álvaro és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom álvaro

Veure mapa del cognom álvaro

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de álvaro en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom álvaro, per a aconseguir així la informació precisa de tots els álvaro que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom álvaro, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom álvaro. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si álvaro és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més álvaro del món

 1. Angola Angola (5521)
 2. Portugal Portugal (359)
 3. Espanya Espanya (126)
 4. Brasil Brasil (28)
 5. Ecuador Ecuador (5)
 6. Xile Xile (3)
 7. Anglaterra Anglaterra (3)
 8. Emirats Àrabs Units Emirats Àrabs Units (2)
 9. Mèxic Mèxic (2)
 10. Argentina Argentina (1)
 11. Suïssa Suïssa (1)
 12. Cap Verd Cap Verd (1)
 13. Alemanya Alemanya (1)
 14. Dinamarca Dinamarca (1)
 15. Guinea Equatorial Guinea Equatorial (1)
 16. Moçambic Moçambic (1)
 17. Perú Perú (1)
 18. Estats Units Estats Units (1)
 19. Uruguai Uruguai (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de álvaro en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom álvaro poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals álvaro és un cognom més freqüent, i en quins països álvaro és un cognom insòlit o inexistent.

És habitual que trobem cognoms similars a álvaro. Això es deu a que moltes vegades el cognom álvaro ha anat patint mutacions.

Discernir si va ser abans el cognom álvaro o algun dels cognoms similars a álvaro no sempre és fàcil, ja que són molts els motius que han pogut portar al cognom álvaro a ser escrit o pronunciat d'una altra manera, donant origen a un nou cognom álvaro diferent, però amb una arrel comuna.

 1. Alvaro
 2. álvarez
 3. álvares
 4. Albaro
 5. Alfaro
 6. Alvar
 7. Alvara
 8. Alvardo
 9. Alvare
 10. Alvari
 11. Alvario
 12. Alvero
 13. Alvard
 14. Ahlvers
 15. Alabro
 16. Alavar
 17. Albar
 18. Albari
 19. Albars
 20. Albart
 21. Albero
 22. Albro
 23. Alfar
 24. Alfara
 25. Alfard
 26. Alfero
 27. Allevard
 28. Alvarado
 29. Alvaran
 30. Alvarde
 31. Alvaredo
 32. Alvares
 33. Alvarez
 34. Alvarin
 35. Alvear
 36. Alver
 37. Alvera
 38. Alverd
 39. Alveri
 40. Alverio