Cognom AalbersSaber més respecte al cognom Aalbers és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Aalbers sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Aalbers.

El cognom Aalbers en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Aalbers, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Aalbers és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Aalbers

Veure mapa del cognom Aalbers

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Aalbers en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Aalbers, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Aalbers que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Aalbers, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Aalbers. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Aalbers és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Aalbers del món

 1. Països Baixos Països Baixos (2558)
 2. Estats Units Estats Units (585)
 3. Canadà Canadà (162)
 4. Sud-àfrica Sud-àfrica (69)
 5. Alemanya Alemanya (57)
 6. Austràlia Austràlia (41)
 7. Nova Zelanda Nova Zelanda (21)
 8. Bèlgica Bèlgica (17)
 9. Suècia Suècia (9)
 10. Espanya Espanya (7)
 11. Anglaterra Anglaterra (2)
 12. Itàlia Itàlia (2)
 13. Brasil Brasil (1)
 14. Bielorússia Bielorússia (1)
 15. Suïssa Suïssa (1)
 16. Dinamarca Dinamarca (1)
 17. França França (1)
 18. Escòcia Escòcia (1)
 19. Índia Índia (1)
 20. Luxemburg Luxemburg (1)
 21. Moldàvia Moldàvia (1)
 22. Mèxic Mèxic (1)
 23. Rússia Rússia (1)
 24. Eslovàquia Eslovàquia (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Aalbers en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Aalbers poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Aalbers és un cognom més freqüent, i en quins països Aalbers és un cognom insòlit o inexistent.

Amb el pas del temps, el cognom Aalbers ha anat patint alguns canvis en la seva grafia o forma de pronunciar-se.

No tots els cognoms similars al cognom Aalbers tenen relació amb ell. De vegades és possible trobar cognoms semblants al cognom Aalbers que tenen un origen i un significat diferents.

 1. Albers
 2. Aelbers
 3. Ahlberg
 4. Ahlvers
 5. Albars
 6. Alber
 7. Albera
 8. Alberas
 9. Alberg
 10. Alberi
 11. Albero
 12. Albert
 13. Alberts
 14. Albery
 15. Albors
 16. Alfers
 17. Allbert
 18. Allbery
 19. Alpers
 20. Alvers
 21. Aalborg
 22. Alberis
 23. Ahlborn
 24. Alaber
 25. Alabern
 26. Alabert
 27. Albar
 28. Albares
 29. Albari
 30. Albaro
 31. Albart
 32. Albear
 33. Albeart
 34. Albeira
 35. Alberca
 36. Alberch
 37. Alberda
 38. Alberdi
 39. Alberga
 40. Alberge