Cognom álvesSaber més respecte al cognom álves és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom álves sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom álves.

El cognom álves en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de álves, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom álves és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom álves

Veure mapa del cognom álves

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de álves en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom álves, per a aconseguir així la informació precisa de tots els álves que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom álves, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom álves. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si álves és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més álves del món

 1. Angola Angola (4)
 2. Brasil Brasil (3)
 3. Argentina Argentina (1)
 4. Uruguai Uruguai (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de álves en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom álves poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals álves és un cognom més freqüent, i en quins països álves és un cognom insòlit o inexistent.

Amb el pas del temps, el cognom álves ha anat patint alguns canvis en la seva grafia o forma de pronunciar-se.

És habitual que trobem cognoms similars a álves. Això es deu a que moltes vegades el cognom álves ha anat patint mutacions.

No tots els cognoms similars al cognom álves tenen relació amb ell. De vegades és possible trobar cognoms semblants al cognom álves que tenen un origen i un significat diferents.

Errors en l'escriptura, canvis voluntaris per part dels portadors, modificacions per raó d'idioma... Són moltes les raons per les quals el cognom álves pot haver patit canvis o modificacions, i d'aquestes modificacions poden haver aparegut cognoms similars al cognom álves, com podem comprovar.

 1. Alves
 2. Alaves
 3. Albes
 4. Alfes
 5. Alives
 6. Alvas
 7. Alvez
 8. Alvis
 9. Alpes
 10. Aalfs
 11. Alabes
 12. Alavez
 13. Albas
 14. Albeg
 15. Albesa
 16. Albez
 17. Albis
 18. Albos
 19. Albus
 20. Alfos
 21. Alibes
 22. Alivesi
 23. Alofs
 24. Alps
 25. Alvaz
 26. Alvego
 27. Alvisi
 28. Alviso
 29. Alviz
 30. Alfeus
 31. Albys
 32. Alvaez
 33. Alvius
 34. Albesi
 35. Albages
 36. Albasi
 37. Albeck
 38. Albescu
 39. Albeza
 40. Albezo