Cognom AalfsSaber més respecte al cognom Aalfs és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Aalfs sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Aalfs.

El cognom Aalfs en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Aalfs, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Aalfs és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Aalfs

Veure mapa del cognom Aalfs

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Aalfs en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Aalfs, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Aalfs que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Aalfs, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Aalfs. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Aalfs és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Aalfs del món

 1. Estats Units Estats Units (169)
 2. Països Baixos Països Baixos (128)
 3. Austràlia Austràlia (1)
 4. Costa Rica Costa Rica (1)
 5. Espanya Espanya (1)
 6. Mèxic Mèxic (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Aalfs en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Aalfs poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Aalfs és un cognom més freqüent, i en quins països Aalfs és un cognom insòlit o inexistent.

El fet que en formar-se els primers cognoms no existís una grafia unificada per al cognom Aalfs fa que puguem trobar molts cognoms similars a Aalfs.

No tots els cognoms similars al cognom Aalfs tenen relació amb ell. De vegades és possible trobar cognoms semblants al cognom Aalfs que tenen un origen i un significat diferents.

 1. Alfes
 2. Alfos
 3. Alofs
 4. Alps
 5. Alabes
 6. Alaves
 7. Albas
 8. Albes
 9. Albis
 10. Albos
 11. Albus
 12. Alfsen
 13. Alfson
 14. Alvas
 15. Alves
 16. Alvis
 17. Alfeus
 18. Alfais
 19. Alfisi
 20. Albys
 21. Alpes
 22. Alfuso
 23. Alavez
 24. Albages
 25. Albasi
 26. Albeg
 27. Albesa
 28. Albez
 29. Albise
 30. Albiso
 31. Albisu
 32. Albiz
 33. Albost
 34. Albuse
 35. Alepus
 36. Alfosea
 37. Alfstad
 38. Alibes
 39. Alives
 40. Alvaz