Cognom ámundadóttirSaber més respecte al cognom ámundadóttir és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom ámundadóttir sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom ámundadóttir.

El cognom ámundadóttir en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de ámundadóttir, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom ámundadóttir és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom ámundadóttir

Veure mapa del cognom ámundadóttir

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de ámundadóttir en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom ámundadóttir, per a aconseguir així la informació precisa de tots els ámundadóttir que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom ámundadóttir, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom ámundadóttir. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si ámundadóttir és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més ámundadóttir del món

 1. Islàndia Islàndia (83)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de ámundadóttir en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom ámundadóttir poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals ámundadóttir és un cognom més freqüent, i en quins països ámundadóttir és un cognom insòlit o inexistent.

El fet que en formar-se els primers cognoms no existís una grafia unificada per al cognom ámundadóttir fa que puguem trobar molts cognoms similars a ámundadóttir.

 1. ámundason
 2. Amundarain
 3. Amundarai
 4. Ammanati
 5. Ammannati
 6. Amondarain
 7. Amunategui
 8. Amundaray
 9. Amandarain
 10. Amunategi
 11. Amanda
 12. Amandi
 13. Amandis
 14. Amanti
 15. Amantia
 16. Amenda
 17. Amendi
 18. Amendolia
 19. Amendt
 20. Aminatou
 21. Ammondt
 22. Amondaray
 23. Amonett
 24. Amonette
 25. Amundsen
 26. Amundson
 27. Amonategui
 28. Aminata
 29. Amanat
 30. Amandio
 31. Amanatidis
 32. Amanuddin
 33. Amondi
 34. Aminat
 35. Anwandter
 36. Ammendolia
 37. Ammannato
 38. Amenduni
 39. Aimonetto
 40. Amandoli