Cognom ármannsdóttirSaber més respecte al cognom ármannsdóttir és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom ármannsdóttir sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom ármannsdóttir.

El cognom ármannsdóttir en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de ármannsdóttir, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom ármannsdóttir és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom ármannsdóttir

Veure mapa del cognom ármannsdóttir

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de ármannsdóttir en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom ármannsdóttir, per a aconseguir així la informació precisa de tots els ármannsdóttir que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom ármannsdóttir, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom ármannsdóttir. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si ármannsdóttir és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més ármannsdóttir del món

 1. Islàndia Islàndia (232)
 2. Suècia Suècia (3)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de ármannsdóttir en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom ármannsdóttir poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals ármannsdóttir és un cognom més freqüent, i en quins països ármannsdóttir és un cognom insòlit o inexistent.

És habitual que trobem cognoms similars a ármannsdóttir. Això es deu a que moltes vegades el cognom ármannsdóttir ha anat patint mutacions.

 1. ármannsson
 2. Armanetti
 3. Armandi
 4. Armandia
 5. Armandie
 6. Armanni
 7. Armanski
 8. Armand
 9. Armanda
 10. Armando
 11. Armangot
 12. Armani
 13. Armanini
 14. Armann
 15. Armansa
 16. Armansperg
 17. Armant
 18. Armanta
 19. Armantrout
 20. Armendaris
 21. Armendaritz
 22. Armendariz
 23. Armendi
 24. Armendia
 25. Armenter
 26. Armenti
 27. Armentia
 28. Armentor
 29. Arnandis
 30. Aurmendia
 31. Armandina
 32. Armand-pilon
 33. Armand pilon
 34. Armienti
 35. Armanasco
 36. Armanet
 37. Armanno
 38. Armanelli
 39. Armonti
 40. Aramendi