Cognom ársælsdóttirSaber més respecte al cognom ársælsdóttir és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom ársælsdóttir sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom ársælsdóttir.

El cognom ársælsdóttir en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de ársælsdóttir, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom ársælsdóttir és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom ársælsdóttir

Veure mapa del cognom ársælsdóttir

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de ársælsdóttir en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom ársælsdóttir, per a aconseguir així la informació precisa de tots els ársælsdóttir que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom ársælsdóttir, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom ársælsdóttir. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si ársælsdóttir és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més ársælsdóttir del món

 1. Islàndia Islàndia (91)
 2. Dinamarca Dinamarca (2)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de ársælsdóttir en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom ársælsdóttir poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals ársælsdóttir és un cognom més freqüent, i en quins països ársælsdóttir és un cognom insòlit o inexistent.

Amb el pas del temps, el cognom ársælsdóttir ha anat patint alguns canvis en la seva grafia o forma de pronunciar-se.

És habitual que trobem cognoms similars a ársælsdóttir. Això es deu a que moltes vegades el cognom ársælsdóttir ha anat patint mutacions.

El fet que en formar-se els primers cognoms no existís una grafia unificada per al cognom ársælsdóttir fa que puguem trobar molts cognoms similars a ársælsdóttir.

No tots els cognoms similars al cognom ársælsdóttir tenen relació amb ell. De vegades és possible trobar cognoms semblants al cognom ársælsdóttir que tenen un origen i un significat diferents.

Errors en l'escriptura, canvis voluntaris per part dels portadors, modificacions per raó d'idioma... Són moltes les raons per les quals el cognom ársælsdóttir pot haver patit canvis o modificacions, i d'aquestes modificacions poden haver aparegut cognoms similars al cognom ársælsdóttir, com podem comprovar.

 1. ársælsson
 2. Archuletta
 3. Argelati
 4. Arselli
 5. Arsilia
 6. Arseli
 7. Arslani
 8. Arsllani
 9. Araceli
 10. Arasil
 11. Arcalis
 12. Arcelin
 13. Arcelli
 14. Arcelloni
 15. Archuleta
 16. Arcolani
 17. Argelaguer
 18. Argelaguet
 19. Argeli
 20. Argelli
 21. Argilaguet
 22. Argilar
 23. Arizaleta
 24. Arquelada
 25. Arsalane
 26. Arsilly
 27. Arslan
 28. Arslanian
 29. Arsola
 30. Arzilda
 31. Auerswald
 32. Argelia
 33. Arrazola-oñate
 34. Arrokalde
 35. Arrocalde
 36. Arejolaleibar
 37. Aregullin
 38. Areceli
 39. Arcilia
 40. Arsalan