Cognom ársælssonSaber més respecte al cognom ársælsson és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom ársælsson sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom ársælsson.

El cognom ársælsson en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de ársælsson, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom ársælsson és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom ársælsson

Veure mapa del cognom ársælsson

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de ársælsson en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom ársælsson, per a aconseguir així la informació precisa de tots els ársælsson que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom ársælsson, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom ársælsson. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si ársælsson és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més ársælsson del món

 1. Islàndia Islàndia (98)
 2. Dinamarca Dinamarca (2)
 3. Suècia Suècia (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de ársælsson en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom ársælsson poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals ársælsson és un cognom més freqüent, i en quins països ársælsson és un cognom insòlit o inexistent.

El fet que en formar-se els primers cognoms no existís una grafia unificada per al cognom ársælsson fa que puguem trobar molts cognoms similars a ársælsson.

Errors en l'escriptura, canvis voluntaris per part dels portadors, modificacions per raó d'idioma... Són moltes les raons per les quals el cognom ársælsson pot haver patit canvis o modificacions, i d'aquestes modificacions poden haver aparegut cognoms similars al cognom ársælsson, com podem comprovar.

Discernir si va ser abans el cognom ársælsson o algun dels cognoms similars a ársælsson no sempre és fàcil, ja que són molts els motius que han pogut portar al cognom ársælsson a ser escrit o pronunciat d'una altra manera, donant origen a un nou cognom ársælsson diferent, però amb una arrel comuna.

 1. Arslan
 2. Arsalan
 3. Arsilo
 4. ársælsdóttir
 5. Argôlo
 6. Aragallo
 7. Arakelian
 8. Arakelyan
 9. Arcalean
 10. Arcales
 11. Arcalis
 12. Arcelin
 13. Arcelloni
 14. Arcellus
 15. Arcelus
 16. Archelos
 17. Archiles
 18. Arciello
 19. Arcillo
 20. Arcoleo
 21. Argelagos
 22. Argeles
 23. Argelos
 24. Argilagos
 25. Argiles
 26. Argilos
 27. Argles
 28. Argollo
 29. Argolo
 30. Arguello
 31. Argullo
 32. Argullos
 33. Argulo
 34. Arquillo
 35. Arquillos
 36. Arsalane
 37. Arselli
 38. Arsilly
 39. Arslanian
 40. Arsola