Cognom ártingSaber més respecte al cognom árting és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom árting sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom árting.

El cognom árting en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de árting, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom árting és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom árting

Veure mapa del cognom árting

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de árting en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom árting, per a aconseguir així la informació precisa de tots els árting que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom árting, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom árting. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si árting és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més árting del món

 1. Illes Fèroe Illes Fèroe (25)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de árting en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom árting poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals árting és un cognom més freqüent, i en quins països árting és un cognom insòlit o inexistent.

Amb el pas del temps, el cognom árting ha anat patint alguns canvis en la seva grafia o forma de pronunciar-se.

El fet que en formar-se els primers cognoms no existís una grafia unificada per al cognom árting fa que puguem trobar molts cognoms similars a árting.

No tots els cognoms similars al cognom árting tenen relació amb ell. De vegades és possible trobar cognoms semblants al cognom árting que tenen un origen i un significat diferents.

Discernir si va ser abans el cognom árting o algun dels cognoms similars a árting no sempre és fàcil, ja que són molts els motius que han pogut portar al cognom árting a ser escrit o pronunciat d'una altra manera, donant origen a un nou cognom árting diferent, però amb una arrel comuna.

 1. Artin
 2. Artino
 3. Artini
 4. Ardin
 5. Aretin
 6. Aretini
 7. Artan
 8. Artanga
 9. Artano
 10. Artene
 11. Arteni
 12. Artim
 13. Artime
 14. Artinger
 15. Arton
 16. Artune
 17. Artuni
 18. Ayrton
 19. Artiom
 20. Artoni
 21. Artion
 22. Artana
 23. Airton
 24. Aratani
 25. Ardaine
 26. Ardan
 27. Ardana
 28. Ardani
 29. Ardant
 30. Arden
 31. Ardena
 32. Ardene
 33. Ardens
 34. Ardines
 35. Ardinger
 36. Ardions
 37. Ardoin
 38. Ardoino
 39. Ardon
 40. Arduini