Cognom ásbjörnsdóttirSaber més respecte al cognom ásbjörnsdóttir és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom ásbjörnsdóttir sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom ásbjörnsdóttir.

El cognom ásbjörnsdóttir en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de ásbjörnsdóttir, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom ásbjörnsdóttir és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom ásbjörnsdóttir

Veure mapa del cognom ásbjörnsdóttir

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de ásbjörnsdóttir en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom ásbjörnsdóttir, per a aconseguir així la informació precisa de tots els ásbjörnsdóttir que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom ásbjörnsdóttir, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom ásbjörnsdóttir. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si ásbjörnsdóttir és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més ásbjörnsdóttir del món

 1. Islàndia Islàndia (129)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de ásbjörnsdóttir en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom ásbjörnsdóttir poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals ásbjörnsdóttir és un cognom més freqüent, i en quins països ásbjörnsdóttir és un cognom insòlit o inexistent.

Errors en l'escriptura, canvis voluntaris per part dels portadors, modificacions per raó d'idioma... Són moltes les raons per les quals el cognom ásbjörnsdóttir pot haver patit canvis o modificacions, i d'aquestes modificacions poden haver aparegut cognoms similars al cognom ásbjörnsdóttir, com podem comprovar.

 1. Asbjarnardóttir
 2. ásbjörnsson
 3. Asbjørnsen
 4. Asbjornson
 5. Asbjorn
 6. Asbjorsen
 7. Ahsbahs
 8. Asbaghi
 9. Aspesi
 10. Aspegorta
 11. Agbaosi
 12. Asvisio
 13. Agbessi
 14. åqvist
 15. Agbeshie
 16. Agabashvili
 17. Asvestas
 18. Acebes
 19. Aeschbacher
 20. Aigbogun
 21. Ajvazi
 22. Asbach
 23. Asbeck
 24. Aschbacher
 25. Ashbacher
 26. Ashbaker
 27. Askvig
 28. Aspaas
 29. Aspachs
 30. Aspas
 31. Aspegren
 32. Aspichueta
 33. Agbossou
 34. Ackovski
 35. Acevski
 36. Agbogan
 37. Azibekyan
 38. Akbiyik
 39. Acobas
 40. Asapchi