Cognom ásgeirssonSaber més respecte al cognom ásgeirsson és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom ásgeirsson sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom ásgeirsson.

El cognom ásgeirsson en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de ásgeirsson, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom ásgeirsson és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom ásgeirsson

Veure mapa del cognom ásgeirsson

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de ásgeirsson en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom ásgeirsson, per a aconseguir així la informació precisa de tots els ásgeirsson que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom ásgeirsson, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom ásgeirsson. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si ásgeirsson és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més ásgeirsson del món

 1. Islàndia Islàndia (724)
 2. Dinamarca Dinamarca (8)
 3. Suècia Suècia (6)
 4. Japó Japó (2)
 5. Noruega Noruega (2)
 6. Alemanya Alemanya (1)
 7. Espanya Espanya (1)
 8. Anglaterra Anglaterra (1)
 9. Rússia Rússia (1)
 10. Estats Units Estats Units (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de ásgeirsson en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom ásgeirsson poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals ásgeirsson és un cognom més freqüent, i en quins països ásgeirsson és un cognom insòlit o inexistent.

Amb el pas del temps, el cognom ásgeirsson ha anat patint alguns canvis en la seva grafia o forma de pronunciar-se.

És habitual que trobem cognoms similars a ásgeirsson. Això es deu a que moltes vegades el cognom ásgeirsson ha anat patint mutacions.

No tots els cognoms similars al cognom ásgeirsson tenen relació amb ell. De vegades és possible trobar cognoms semblants al cognom ásgeirsson que tenen un origen i un significat diferents.

Errors en l'escriptura, canvis voluntaris per part dels portadors, modificacions per raó d'idioma... Són moltes les raons per les quals el cognom ásgeirsson pot haver patit canvis o modificacions, i d'aquestes modificacions poden haver aparegut cognoms similars al cognom ásgeirsson, com podem comprovar.

Discernir si va ser abans el cognom ásgeirsson o algun dels cognoms similars a ásgeirsson no sempre és fàcil, ja que són molts els motius que han pogut portar al cognom ásgeirsson a ser escrit o pronunciat d'una altra manera, donant origen a un nou cognom ásgeirsson diferent, però amb una arrel comuna.

 1. Asgeirsson
 2. Assarsson
 3. Ackerson
 4. Akerson
 5. Agerskov
 6. Augurson
 7. Agerskow
 8. Ageris
 9. Agers
 10. Aggers
 11. Agraso
 12. Agrasot
 13. Agrisan
 14. Asgeirsdottir
 15. Asiresi
 16. Assueros
 17. Agresor
 18. ásgeirsdóttir
 19. Askerko
 20. Accursio
 21. Accurso
 22. Ackers
 23. Agarrista
 24. Agras
 25. Agrasar
 26. Agregan
 27. Agres
 28. Agresar
 29. Agress
 30. Agrest
 31. Agresta
 32. Agreste
 33. Agresti
 34. Agresto
 35. Agriesti
 36. Agris
 37. Agrusa
 38. Agueras
 39. Agueres
 40. Agueros