Cognom ásgeirsdóttirSaber més respecte al cognom ásgeirsdóttir és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom ásgeirsdóttir sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom ásgeirsdóttir.

El cognom ásgeirsdóttir en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de ásgeirsdóttir, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom ásgeirsdóttir és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom ásgeirsdóttir

Veure mapa del cognom ásgeirsdóttir

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de ásgeirsdóttir en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom ásgeirsdóttir, per a aconseguir així la informació precisa de tots els ásgeirsdóttir que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom ásgeirsdóttir, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom ásgeirsdóttir. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si ásgeirsdóttir és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més ásgeirsdóttir del món

 1. Islàndia Islàndia (926)
 2. Suècia Suècia (7)
 3. Dinamarca Dinamarca (5)
 4. Estats Units Estats Units (4)
 5. Estònia Estònia (1)
 6. Espanya Espanya (1)
 7. Illes Fèroe Illes Fèroe (1)
 8. Noruega Noruega (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de ásgeirsdóttir en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom ásgeirsdóttir poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals ásgeirsdóttir és un cognom més freqüent, i en quins països ásgeirsdóttir és un cognom insòlit o inexistent.

És habitual que trobem cognoms similars a ásgeirsdóttir. Això es deu a que moltes vegades el cognom ásgeirsdóttir ha anat patint mutacions.

No tots els cognoms similars al cognom ásgeirsdóttir tenen relació amb ell. De vegades és possible trobar cognoms semblants al cognom ásgeirsdóttir que tenen un origen i un significat diferents.

Errors en l'escriptura, canvis voluntaris per part dels portadors, modificacions per raó d'idioma... Són moltes les raons per les quals el cognom ásgeirsdóttir pot haver patit canvis o modificacions, i d'aquestes modificacions poden haver aparegut cognoms similars al cognom ásgeirsdóttir, com podem comprovar.

 1. Asgeirsdottir
 2. ásgeirsson
 3. Asgeirsson
 4. Agirregoitia
 5. Agriesti
 6. Aguirregoitia
 7. Ageris
 8. Agers
 9. Aggers
 10. Agresti
 11. Akersloot
 12. Akerstrom
 13. Ashhurst
 14. Ashurst
 15. Asiresi
 16. Agiregi
 17. Agerskov
 18. åkerström
 19. Akurstein
 20. Aguersif
 21. Augurski
 22. Akkersdijk
 23. Agerskow
 24. Accarisi
 25. Accorsi
 26. Accursi
 27. Accursio
 28. Acherki
 29. Ackerknecht
 30. Ackers
 31. Ackerson
 32. Ackhurst
 33. Agarrista
 34. Agirregabiria
 35. Agirregoikoa
 36. Agirresarobe
 37. Agirrezabal
 38. Agirrezabala
 39. Agrasar
 40. Agrasot