Cognom ásmundsdóttirSaber més respecte al cognom ásmundsdóttir és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom ásmundsdóttir sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom ásmundsdóttir.

El cognom ásmundsdóttir en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de ásmundsdóttir, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom ásmundsdóttir és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom ásmundsdóttir

Veure mapa del cognom ásmundsdóttir

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de ásmundsdóttir en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom ásmundsdóttir, per a aconseguir així la informació precisa de tots els ásmundsdóttir que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom ásmundsdóttir, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom ásmundsdóttir. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si ásmundsdóttir és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més ásmundsdóttir del món

 1. Islàndia Islàndia (228)
 2. Dinamarca Dinamarca (3)
 3. Canadà Canadà (1)
 4. Itàlia Itàlia (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de ásmundsdóttir en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom ásmundsdóttir poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals ásmundsdóttir és un cognom més freqüent, i en quins països ásmundsdóttir és un cognom insòlit o inexistent.

Amb el pas del temps, el cognom ásmundsdóttir ha anat patint alguns canvis en la seva grafia o forma de pronunciar-se.

No tots els cognoms similars al cognom ásmundsdóttir tenen relació amb ell. De vegades és possible trobar cognoms semblants al cognom ásmundsdóttir que tenen un origen i un significat diferents.

Errors en l'escriptura, canvis voluntaris per part dels portadors, modificacions per raó d'idioma... Són moltes les raons per les quals el cognom ásmundsdóttir pot haver patit canvis o modificacions, i d'aquestes modificacions poden haver aparegut cognoms similars al cognom ásmundsdóttir, com podem comprovar.

 1. ásmundsson
 2. Asmundo
 3. Aismendi
 4. Asmunsen
 5. Aizmendi
 6. Asumendi
 7. Auzmendi
 8. Azumendi
 9. Auzmendia
 10. Asmani
 11. Agimont
 12. Ashment
 13. Ashmun
 14. Asman
 15. Asmann
 16. Asnani
 17. Assenheimer
 18. Assman
 19. Assmann
 20. Assoumani
 21. Ausman
 22. Azmani
 23. Assienin
 24. Asumani
 25. Ashenheim
 26. Asmine
 27. Agnandji
 28. Asmon
 29. Asnouni
 30. Aguñin
 31. Assimans
 32. Azzimonti
 33. Asanin
 34. Asomani
 35. Asiminas
 36. Asimani
 37. Ajmani
 38. Aisman
 39. Accomando
 40. Achman