Cognom ásmundssonSaber més respecte al cognom ásmundsson és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom ásmundsson sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom ásmundsson.

El cognom ásmundsson en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de ásmundsson, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom ásmundsson és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom ásmundsson

Veure mapa del cognom ásmundsson

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de ásmundsson en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom ásmundsson, per a aconseguir així la informació precisa de tots els ásmundsson que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom ásmundsson, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom ásmundsson. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si ásmundsson és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més ásmundsson del món

 1. Islàndia Islàndia (258)
 2. Dinamarca Dinamarca (4)
 3. Illes Fèroe Illes Fèroe (1)
 4. Malàisia Malàisia (1)
 5. Estats Units Estats Units (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de ásmundsson en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom ásmundsson poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals ásmundsson és un cognom més freqüent, i en quins països ásmundsson és un cognom insòlit o inexistent.

Amb el pas del temps, el cognom ásmundsson ha anat patint alguns canvis en la seva grafia o forma de pronunciar-se.

El fet que en formar-se els primers cognoms no existís una grafia unificada per al cognom ásmundsson fa que puguem trobar molts cognoms similars a ásmundsson.

No tots els cognoms similars al cognom ásmundsson tenen relació amb ell. De vegades és possible trobar cognoms semblants al cognom ásmundsson que tenen un origen i un significat diferents.

 1. Asmundo
 2. Asmunsen
 3. Asmann
 4. Assmann
 5. Aismendi
 6. ásmundsdóttir
 7. Asmon
 8. Agamenon
 9. Accomando
 10. Ackmann
 11. Aganon
 12. Agimon
 13. Agnon
 14. Aignon
 15. Aizmendi
 16. Akemann
 17. Akemon
 18. Ashmon
 19. Ashmun
 20. Asman
 21. Assman
 22. Asumendi
 23. Ausman
 24. Auzmendi
 25. Azumendi
 26. Auzmendia
 27. Asmahan
 28. Agamenone
 29. Akunen
 30. Azmanov
 31. Aguemon
 32. Assoumanou
 33. Aizannon
 34. Assienin
 35. Azenon
 36. Assouman
 37. Azanon
 38. Asmine
 39. Axmann
 40. Asañon