Cognom ågrenSaber més respecte al cognom ågren és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom ågren sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom ågren.

El cognom ågren en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de ågren, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom ågren és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom ågren

Veure mapa del cognom ågren

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de ågren en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom ågren, per a aconseguir així la informació precisa de tots els ågren que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom ågren, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom ågren. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si ågren és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més ågren del món

 1. Suècia Suècia (4593)
 2. Finlàndia Finlàndia (343)
 3. Noruega Noruega (126)
 4. Dinamarca Dinamarca (16)
 5. Estats Units Estats Units (4)
 6. Espanya Espanya (3)
 7. Anglaterra Anglaterra (2)
 8. Hong Kong Hong Kong (2)
 9. Tailàndia Tailàndia (2)
 10. Xina Xina (1)
 11. Alemanya Alemanya (1)
 12. França França (1)
 13. Hongria Hongria (1)
 14. Israel Israel (1)
 15. Mèxic Mèxic (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de ågren en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom ågren poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals ågren és un cognom més freqüent, i en quins països ågren és un cognom insòlit o inexistent.

Amb el pas del temps, el cognom ågren ha anat patint alguns canvis en la seva grafia o forma de pronunciar-se.

És habitual que trobem cognoms similars a ågren. Això es deu a que moltes vegades el cognom ågren ha anat patint mutacions.

El fet que en formar-se els primers cognoms no existís una grafia unificada per al cognom ågren fa que puguem trobar molts cognoms similars a ågren.

No tots els cognoms similars al cognom ågren tenen relació amb ell. De vegades és possible trobar cognoms semblants al cognom ågren que tenen un origen i un significat diferents.

Discernir si va ser abans el cognom ågren o algun dels cognoms similars a ågren no sempre és fàcil, ja que són molts els motius que han pogut portar al cognom ågren a ser escrit o pronunciat d'una altra manera, donant origen a un nou cognom ågren diferent, però amb una arrel comuna.

 1. Agren
 2. Ahgren
 3. Agron
 4. Aigrin
 5. Aigron
 6. Akeren
 7. Askren
 8. Aciron
 9. Ackeren
 10. Acorn
 11. Agaran
 12. Ageron
 13. Agrain
 14. Agront
 15. Asiron
 16. Asorin
 17. Augeron
 18. Azorin
 19. Azurin
 20. Azuron
 21. Acoran
 22. åkerman
 23. Achrem
 24. Agruna
 25. Akron
 26. Agrina
 27. Agareno
 28. Akran
 29. Azran
 30. Acerman
 31. Acerno
 32. Acharan
 33. Achorn
 34. Acreman
 35. Agramun
 36. Aguaron
 37. Aguiran
 38. Aigremont
 39. Akerman
 40. Akram