Cognom årsvollSaber més respecte al cognom årsvoll és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom årsvoll sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom årsvoll.

El cognom årsvoll en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de årsvoll, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom årsvoll és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom årsvoll

Veure mapa del cognom årsvoll

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de årsvoll en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom årsvoll, per a aconseguir així la informació precisa de tots els årsvoll que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom årsvoll, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom årsvoll. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si årsvoll és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més årsvoll del món

 1. Noruega Noruega (44)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de årsvoll en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom årsvoll poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals årsvoll és un cognom més freqüent, i en quins països årsvoll és un cognom insòlit o inexistent.

Amb el pas del temps, el cognom årsvoll ha anat patint alguns canvis en la seva grafia o forma de pronunciar-se.

El fet que en formar-se els primers cognoms no existís una grafia unificada per al cognom årsvoll fa que puguem trobar molts cognoms similars a årsvoll.

No tots els cognoms similars al cognom årsvoll tenen relació amb ell. De vegades és possible trobar cognoms semblants al cognom årsvoll que tenen un origen i un significat diferents.

Errors en l'escriptura, canvis voluntaris per part dels portadors, modificacions per raó d'idioma... Són moltes les raons per les quals el cognom årsvoll pot haver patit canvis o modificacions, i d'aquestes modificacions poden haver aparegut cognoms similars al cognom årsvoll, com podem comprovar.

Discernir si va ser abans el cognom årsvoll o algun dels cognoms similars a årsvoll no sempre és fàcil, ja que són molts els motius que han pogut portar al cognom årsvoll a ser escrit o pronunciat d'una altra manera, donant origen a un nou cognom årsvoll diferent, però amb una arrel comuna.

 1. Aarsvold
 2. Arsov
 3. Arsova
 4. Arsoev
 5. Archbell
 6. Archbold
 7. Arcoba
 8. Argoub
 9. Arispon
 10. Arkfeld
 11. Arsave
 12. Arzabal
 13. Arsovska
 14. Arsovski
 15. Archivol
 16. Arsuffi
 17. Arsaev
 18. Arqoub
 19. Arsović
 20. Arykova
 21. Arykov
 22. Arkoub
 23. Aarkoub
 24. Arshba
 25. Archbald
 26. Archibold
 27. Archip
 28. Archivel
 29. Argibay
 30. Aricapa
 31. Arispe
 32. Arispuro
 33. Arizabal
 34. Arizavalo
 35. Arizpe
 36. Arrazabal
 37. Arrazubi
 38. Arrospide
 39. Arzaba
 40. Arzabe