Cognom AarsvoldSaber més respecte al cognom Aarsvold és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Aarsvold sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Aarsvold.

El cognom Aarsvold en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Aarsvold, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Aarsvold és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Aarsvold

Veure mapa del cognom Aarsvold

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Aarsvold en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Aarsvold, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Aarsvold que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Aarsvold, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Aarsvold. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Aarsvold és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Aarsvold del món

 1. Estats Units Estats Units (255)
 2. Noruega Noruega (43)
 3. Brasil Brasil (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Aarsvold en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Aarsvold poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Aarsvold és un cognom més freqüent, i en quins països Aarsvold és un cognom insòlit o inexistent.

Amb el pas del temps, el cognom Aarsvold ha anat patint alguns canvis en la seva grafia o forma de pronunciar-se.

El fet que en formar-se els primers cognoms no existís una grafia unificada per al cognom Aarsvold fa que puguem trobar molts cognoms similars a Aarsvold.

Errors en l'escriptura, canvis voluntaris per part dels portadors, modificacions per raó d'idioma... Són moltes les raons per les quals el cognom Aarsvold pot haver patit canvis o modificacions, i d'aquestes modificacions poden haver aparegut cognoms similars al cognom Aarsvold, com podem comprovar.

 1. årsvoll
 2. Archbold
 3. Arkfeld
 4. Arsov
 5. Arsova
 6. Arsoev
 7. Aarkoub
 8. Archbald
 9. Archibold
 10. Arcoba
 11. Argoub
 12. Arispon
 13. Arsave
 14. Arsovska
 15. Arsovski
 16. Archivol
 17. Arsuffi
 18. Arsaev
 19. Arqoub
 20. Arsović
 21. Arykova
 22. Arykov
 23. Arkoub
 24. Aarkoubi
 25. Archbould
 26. Arshba
 27. Archbell
 28. Archfield
 29. Archibald
 30. Archip
 31. Archivel
 32. Argibay
 33. Aricapa
 34. Arispe
 35. Arispuro
 36. Arizavalo
 37. Arizpe
 38. Arrazubi
 39. Arrospide
 40. Arrozpide