Cognom åsheimSaber més respecte al cognom åsheim és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom åsheim sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom åsheim.

El cognom åsheim en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de åsheim, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom åsheim és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom åsheim

Veure mapa del cognom åsheim

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de åsheim en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom åsheim, per a aconseguir així la informació precisa de tots els åsheim que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom åsheim, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom åsheim. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si åsheim és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més åsheim del món

 1. Noruega Noruega (955)
 2. Suècia Suècia (37)
 3. Dinamarca Dinamarca (1)
 4. Singapur Singapur (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de åsheim en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom åsheim poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals åsheim és un cognom més freqüent, i en quins països åsheim és un cognom insòlit o inexistent.

Amb el pas del temps, el cognom åsheim ha anat patint alguns canvis en la seva grafia o forma de pronunciar-se.

És habitual que trobem cognoms similars a åsheim. Això es deu a que moltes vegades el cognom åsheim ha anat patint mutacions.

 1. Aasheim
 2. Asheim
 3. Achim
 4. Ahkim
 5. Aschim
 6. Ashen
 7. Asim
 8. Aussem
 9. Achem
 10. Asem
 11. Ashena
 12. Akhim
 13. Assem
 14. Ashene
 15. Ashwin
 16. Askem
 17. Aasen
 18. Achen
 19. Achin
 20. Aghemo
 21. Ahsain
 22. Ahsam
 23. Ahsen
 24. Aichen
 25. Aisne
 26. Asam
 27. Asami
 28. Asani
 29. Ascain
 30. Ascham
 31. Asen
 32. Asiain
 33. Asien
 34. Asin
 35. Asini
 36. Askain
 37. Askam
 38. Asken
 39. Askham
 40. Askin