Cognom AasheimSaber més respecte al cognom Aasheim és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Aasheim sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Aasheim.

El cognom Aasheim en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Aasheim, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Aasheim és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Aasheim

Veure mapa del cognom Aasheim

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Aasheim en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Aasheim, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Aasheim que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Aasheim, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Aasheim. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Aasheim és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Aasheim del món

 1. Noruega Noruega (1624)
 2. Estats Units Estats Units (240)
 3. Suècia Suècia (14)
 4. Suïssa Suïssa (3)
 5. Anglaterra Anglaterra (3)
 6. Brasil Brasil (2)
 7. Dinamarca Dinamarca (2)
 8. Bèlgica Bèlgica (1)
 9. Canadà Canadà (1)
 10. Espanya Espanya (1)
 11. Letònia Letònia (1)
 12. Països Baixos Països Baixos (1)
 13. Filipines Filipines (1)
 14. Rússia Rússia (1)
 15. Tailàndia Tailàndia (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Aasheim en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Aasheim poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Aasheim és un cognom més freqüent, i en quins països Aasheim és un cognom insòlit o inexistent.

És habitual que trobem cognoms similars a Aasheim. Això es deu a que moltes vegades el cognom Aasheim ha anat patint mutacions.

Discernir si va ser abans el cognom Aasheim o algun dels cognoms similars a Aasheim no sempre és fàcil, ja que són molts els motius que han pogut portar al cognom Aasheim a ser escrit o pronunciat d'una altra manera, donant origen a un nou cognom Aasheim diferent, però amb una arrel comuna.

 1. Asheim
 2. åsheim
 3. Aasen
 4. Achim
 5. Ahkim
 6. Aschim
 7. Ashen
 8. Asim
 9. Aussem
 10. Achem
 11. Asem
 12. Ashena
 13. Akhim
 14. Assem
 15. Aachen
 16. Ashene
 17. Ashwin
 18. Askem
 19. Achen
 20. Achin
 21. Aghemo
 22. Ahsain
 23. Ahsam
 24. Ahsen
 25. Aichen
 26. Aisne
 27. Asam
 28. Asami
 29. Asani
 30. Ascain
 31. Ascham
 32. Asen
 33. Asiain
 34. Asien
 35. Asin
 36. Asini
 37. Askain
 38. Askam
 39. Asken
 40. Askham