Cognom åslundSaber més respecte al cognom åslund és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom åslund sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom åslund.

El cognom åslund en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de åslund, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom åslund és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom åslund

Veure mapa del cognom åslund

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de åslund en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom åslund, per a aconseguir així la informació precisa de tots els åslund que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom åslund, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom åslund. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si åslund és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més åslund del món

 1. Suècia Suècia (2350)
 2. Noruega Noruega (120)
 3. Alemanya Alemanya (7)
 4. Dinamarca Dinamarca (2)
 5. Estats Units Estats Units (2)
 6. Espanya Espanya (1)
 7. Finlàndia Finlàndia (1)
 8. França França (1)
 9. Sud-àfrica Sud-àfrica (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de åslund en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom åslund poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals åslund és un cognom més freqüent, i en quins països åslund és un cognom insòlit o inexistent.

Amb el pas del temps, el cognom åslund ha anat patint alguns canvis en la seva grafia o forma de pronunciar-se.

No tots els cognoms similars al cognom åslund tenen relació amb ell. De vegades és possible trobar cognoms semblants al cognom åslund que tenen un origen i un significat diferents.

 1. Aasland
 2. Aslun
 3. Ausland
 4. Ackland
 5. Acland
 6. Aislan
 7. Ajluni
 8. Akeland
 9. Ashland
 10. Askland
 11. Aslan
 12. Aslani
 13. Aslin
 14. Aslyn
 15. Aukland
 16. Aisling
 17. Aslina
 18. Aslen
 19. Asling
 20. Aslum
 21. Acklen
 22. Acklin
 23. Aclan
 24. Agelan
 25. Agulin
 26. Ajlouny
 27. Ashlin
 28. Ashline
 29. Asilona
 30. Askeland
 31. Aslam
 32. Aslami
 33. Aslanov
 34. Asllani
 35. Assalini
 36. Assalone
 37. Asselen
 38. Asselin
 39. Asseline
 40. Auckland