Cognom ægissonSaber més respecte al cognom ægisson és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom ægisson sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom ægisson.

El cognom ægisson en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de ægisson, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom ægisson és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom ægisson

Veure mapa del cognom ægisson

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de ægisson en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom ægisson, per a aconseguir així la informació precisa de tots els ægisson que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom ægisson, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom ægisson. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si ægisson és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més ægisson del món

 1. Islàndia Islàndia (133)
 2. Dinamarca Dinamarca (5)
 3. Suècia Suècia (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de ægisson en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom ægisson poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals ægisson és un cognom més freqüent, i en quins països ægisson és un cognom insòlit o inexistent.

Amb el pas del temps, el cognom ægisson ha anat patint alguns canvis en la seva grafia o forma de pronunciar-se.

És habitual que trobem cognoms similars a ægisson. Això es deu a que moltes vegades el cognom ægisson ha anat patint mutacions.

El fet que en formar-se els primers cognoms no existís una grafia unificada per al cognom ægisson fa que puguem trobar molts cognoms similars a ægisson.

No tots els cognoms similars al cognom ægisson tenen relació amb ell. De vegades és possible trobar cognoms semblants al cognom ægisson que tenen un origen i un significat diferents.

Discernir si va ser abans el cognom ægisson o algun dels cognoms similars a ægisson no sempre és fàcil, ja que són molts els motius que han pogut portar al cognom ægisson a ser escrit o pronunciat d'una altra manera, donant origen a un nou cognom ægisson diferent, però amb una arrel comuna.

 1. Agasson
 2. Aggison
 3. åkesson
 4. Ackison
 5. Akesson
 6. ákason
 7. Aagesen
 8. Acheson
 9. Akeson
 10. Assassin
 11. Agosin
 12. Akueson
 13. Agusin
 14. Assignon
 15. Agasino
 16. Assognon
 17. Azizian
 18. Azizyan
 19. Asashin
 20. Agassounon
 21. Aghasyan
 22. Asicona
 23. Aghajan
 24. Agacan
 25. Achiquen
 26. Aguzzoni
 27. Assisini
 28. Assogna
 29. Accascina
 30. Accusani
 31. Agacino
 32. Agazzani
 33. Agazzini
 34. Aghajani
 35. Agyekum
 36. Akhazzan
 37. Ashcom
 38. Ashjian
 39. Ashkin
 40. Asokan