Cognom AaalSaber més respecte al cognom Aaal és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Aaal sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Aaal.

El cognom Aaal en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Aaal, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Aaal és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Aaal

Veure mapa del cognom Aaal

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Aaal en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Aaal, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Aaal que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Aaal, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Aaal. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Aaal és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Aaal del món

 1. Afganistan Afganistan (9)
 2. Bèlgica Bèlgica (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Aaal en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Aaal poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Aaal és un cognom més freqüent, i en quins països Aaal és un cognom insòlit o inexistent.

El fet que en formar-se els primers cognoms no existís una grafia unificada per al cognom Aaal fa que puguem trobar molts cognoms similars a Aaal.

No tots els cognoms similars al cognom Aaal tenen relació amb ell. De vegades és possible trobar cognoms semblants al cognom Aaal que tenen un origen i un significat diferents.

 1. Awal
 2. Aal
 3. Ayal
 4. Aali
 5. Aalla
 6. Ahl
 7. Aiala
 8. Aill
 9. Al
 10. Ala
 11. Alai
 12. Alao
 13. Alau
 14. Alay
 15. All
 16. Auel
 17. Aul
 18. Aull
 19. Ayala
 20. Ayale
 21. Alaa
 22. Ayul
 23. Alae
 24. Auil
 25. Awali
 26. Auwal
 27. Awil
 28. Aol
 29. Awala
 30. Awale
 31. Ael
 32. Awol
 33. Ahaly
 34. Aoual
 35. Ahalli
 36. Ahle
 37. Ahlo
 38. Ahola
 39. Aile
 40. Aille