Cognom AacardiSaber més respecte al cognom Aacardi és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Aacardi sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Aacardi.

El cognom Aacardi en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Aacardi, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Aacardi és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Aacardi

Veure mapa del cognom Aacardi

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Aacardi en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Aacardi, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Aacardi que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Aacardi, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Aacardi. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Aacardi és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Aacardi del món

 1. Estats Units Estats Units (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Aacardi en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Aacardi poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Aacardi és un cognom més freqüent, i en quins països Aacardi és un cognom insòlit o inexistent.

Amb el pas del temps, el cognom Aacardi ha anat patint alguns canvis en la seva grafia o forma de pronunciar-se.

El fet que en formar-se els primers cognoms no existís una grafia unificada per al cognom Aacardi fa que puguem trobar molts cognoms similars a Aacardi.

No tots els cognoms similars al cognom Aacardi tenen relació amb ell. De vegades és possible trobar cognoms semblants al cognom Aacardi que tenen un origen i un significat diferents.

 1. Accardi
 2. Aicardi
 3. Aycardi
 4. Acardi
 5. Aagard
 6. Accard
 7. Accardo
 8. Acciardi
 9. Aicard
 10. Aicardo
 11. Ajardi
 12. Aycardo
 13. Acordi
 14. Acard
 15. Aagaard
 16. Accaardo
 17. Accart
 18. Acchiardi
 19. Acciardo
 20. Accord
 21. Accurti
 22. Achard
 23. Acord
 24. Acorda
 25. Agard
 26. Aicart
 27. Akard
 28. Asard
 29. Auchard
 30. Awkard
 31. Aycart
 32. Acorde
 33. Ascorti
 34. Asgard
 35. Agárdi
 36. Achardy
 37. Ajerdi
 38. Assard
 39. Ashard
 40. Accordino