Cognom AagardSaber més respecte al cognom Aagard és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Aagard sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Aagard.

El cognom Aagard en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Aagard, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Aagard és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Aagard

Veure mapa del cognom Aagard

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Aagard en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Aagard, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Aagard que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Aagard, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Aagard. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Aagard és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Aagard del món

 1. Estats Units Estats Units (453)
 2. Alemanya Alemanya (50)
 3. Dinamarca Dinamarca (12)
 4. Argentina Argentina (1)
 5. Brasil Brasil (1)
 6. Bhutan Bhutan (1)
 7. Noruega Noruega (1)
 8. Suècia Suècia (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Aagard en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Aagard poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Aagard és un cognom més freqüent, i en quins països Aagard és un cognom insòlit o inexistent.

És habitual que trobem cognoms similars a Aagard. Això es deu a que moltes vegades el cognom Aagard ha anat patint mutacions.

El fet que en formar-se els primers cognoms no existís una grafia unificada per al cognom Aagard fa que puguem trobar molts cognoms similars a Aagard.

No tots els cognoms similars al cognom Aagard tenen relació amb ell. De vegades és possible trobar cognoms semblants al cognom Aagard que tenen un origen i un significat diferents.

Errors en l'escriptura, canvis voluntaris per part dels portadors, modificacions per raó d'idioma... Són moltes les raons per les quals el cognom Aagard pot haver patit canvis o modificacions, i d'aquestes modificacions poden haver aparegut cognoms similars al cognom Aagard, com podem comprovar.

Discernir si va ser abans el cognom Aagard o algun dels cognoms similars a Aagard no sempre és fàcil, ja que són molts els motius que han pogut portar al cognom Aagard a ser escrit o pronunciat d'una altra manera, donant origen a un nou cognom Aagard diferent, però amb una arrel comuna.

 1. Aagaard
 2. Agard
 3. Asgard
 4. Accard
 5. Achard
 6. Aicard
 7. Akard
 8. Asard
 9. Augeard
 10. Awkard
 11. Aasgaard
 12. Acard
 13. Assard
 14. Ashard
 15. Aacardi
 16. Accardi
 17. Accardo
 18. Accart
 19. Accord
 20. Achart
 21. Achord
 22. Acord
 23. Acquard
 24. Aguarod
 25. Aicardi
 26. Aicardo
 27. Aicart
 28. Aixart
 29. Ajardi
 30. Auchard
 31. Awkward
 32. Aycardo
 33. Aycart
 34. Aycardi
 35. Acardi
 36. Aguiard
 37. Aquart
 38. Akrad
 39. Achardy
 40. Augoyard