Cognom AachiqSaber més respecte al cognom Aachiq és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Aachiq sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Aachiq.

El cognom Aachiq en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Aachiq, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Aachiq és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Aachiq

Veure mapa del cognom Aachiq

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Aachiq en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Aachiq, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Aachiq que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Aachiq, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Aachiq. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Aachiq és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Aachiq del món

 1. Marroc Marroc (375)
 2. Canadà Canadà (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Aachiq en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Aachiq poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Aachiq és un cognom més freqüent, i en quins països Aachiq és un cognom insòlit o inexistent.

Amb el pas del temps, el cognom Aachiq ha anat patint alguns canvis en la seva grafia o forma de pronunciar-se.

No tots els cognoms similars al cognom Aachiq tenen relació amb ell. De vegades és possible trobar cognoms semblants al cognom Aachiq que tenen un origen i un significat diferents.

Errors en l'escriptura, canvis voluntaris per part dels portadors, modificacions per raó d'idioma... Són moltes les raons per les quals el cognom Aachiq pot haver patit canvis o modificacions, i d'aquestes modificacions poden haver aparegut cognoms similars al cognom Aachiq, com podem comprovar.

Discernir si va ser abans el cognom Aachiq o algun dels cognoms similars a Aachiq no sempre és fàcil, ja que són molts els motius que han pogut portar al cognom Aachiq a ser escrit o pronunciat d'una altra manera, donant origen a un nou cognom Aachiq diferent, però amb una arrel comuna.

 1. Aashiq
 2. Achiq
 3. Achig
 4. Achik
 5. Agachi
 6. Ashiq
 7. Akachi
 8. Azachi
 9. Achic
 10. Aakhus
 11. Aaziz
 12. Acaccia
 13. Acacio
 14. Achak
 15. Achas
 16. Aches
 17. Achez
 18. Achiga
 19. Achs
 20. Agache
 21. Akashi
 22. Akchich
 23. Acacia
 24. Acuachi
 25. Agaccio
 26. Akichi
 27. Ashik
 28. Achique
 29. Aycachi
 30. Agaci
 31. Achac
 32. Akacha
 33. Achek
 34. Agacki
 35. Aazouz
 36. Acaja
 37. Acasio
 38. Acaso
 39. Acaz
 40. Accius