Cognom AakhusSaber més respecte al cognom Aakhus és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Aakhus sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Aakhus.

El cognom Aakhus en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Aakhus, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Aakhus és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Aakhus

Veure mapa del cognom Aakhus

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Aakhus en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Aakhus, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Aakhus que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Aakhus, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Aakhus. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Aakhus és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Aakhus del món

 1. Estats Units Estats Units (207)
 2. Noruega Noruega (38)
 3. Malàisia Malàisia (4)
 4. Escòcia Escòcia (2)
 5. Austràlia Austràlia (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Aakhus en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Aakhus poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Aakhus és un cognom més freqüent, i en quins països Aakhus és un cognom insòlit o inexistent.

És habitual que trobem cognoms similars a Aakhus. Això es deu a que moltes vegades el cognom Aakhus ha anat patint mutacions.

No tots els cognoms similars al cognom Aakhus tenen relació amb ell. De vegades és possible trobar cognoms semblants al cognom Aakhus que tenen un origen i un significat diferents.

Errors en l'escriptura, canvis voluntaris per part dels portadors, modificacions per raó d'idioma... Són moltes les raons per les quals el cognom Aakhus pot haver patit canvis o modificacions, i d'aquestes modificacions poden haver aparegut cognoms similars al cognom Aakhus, com podem comprovar.

 1. Akkus
 2. Akus
 3. Akkous
 4. Aakouk
 5. Aazouz
 6. Accius
 7. Achas
 8. Aches
 9. Achs
 10. Ackiss
 11. Agius
 12. Agus
 13. Akes
 14. Akyuz
 15. Assous
 16. Aukes
 17. Akos
 18. Askis
 19. Aksas
 20. Acceus
 21. Aikuj
 22. Aashiq
 23. Akkas
 24. Akis
 25. Assius
 26. Asius
 27. Azzous
 28. Ahsous
 29. Aachiq
 30. Asus
 31. Accus
 32. Aggus
 33. Akess
 34. Aaziz
 35. Aazouzi
 36. Aazzouz
 37. Aces
 38. Achak
 39. Achez
 40. Achig