Cognom AadmiSaber més respecte al cognom Aadmi és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Aadmi sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Aadmi.

El cognom Aadmi en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Aadmi, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Aadmi és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Aadmi

Veure mapa del cognom Aadmi

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Aadmi en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Aadmi, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Aadmi que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Aadmi, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Aadmi. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Aadmi és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Aadmi del món

 1. Bèlgica Bèlgica (25)
 2. Espanya Espanya (14)
 3. Índia Índia (13)
 4. Països Baixos Països Baixos (11)
 5. Canadà Canadà (10)
 6. Afganistan Afganistan (2)
 7. Anglaterra Anglaterra (2)
 8. Estats Units Estats Units (2)
 9. Egipte Egipte (1)
 10. França França (1)
 11. Marroc Marroc (1)
 12. Pakistan Pakistan (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Aadmi en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Aadmi poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Aadmi és un cognom més freqüent, i en quins països Aadmi és un cognom insòlit o inexistent.

Errors en l'escriptura, canvis voluntaris per part dels portadors, modificacions per raó d'idioma... Són moltes les raons per les quals el cognom Aadmi pot haver patit canvis o modificacions, i d'aquestes modificacions poden haver aparegut cognoms similars al cognom Aadmi, com podem comprovar.

Discernir si va ser abans el cognom Aadmi o algun dels cognoms similars a Aadmi no sempre és fàcil, ja que són molts els motius que han pogut portar al cognom Aadmi a ser escrit o pronunciat d'una altra manera, donant origen a un nou cognom Aadmi diferent, però amb una arrel comuna.

 1. Admi
 2. Adami
 3. Ademi
 4. Adm
 5. Aadan
 6. Adaimi
 7. Adimi
 8. Adme
 9. Aadam
 10. Adain
 11. Adam
 12. Adama
 13. Adame
 14. Adamo
 15. Adamu
 16. Adamy
 17. Adan
 18. Addamo
 19. Adden
 20. Adem
 21. Adema
 22. Aden
 23. Adhami
 24. Adim
 25. Adin
 26. Adom
 27. Adon
 28. Adyn
 29. Aidn
 30. Aidoni
 31. Atem
 32. Atim
 33. Atomei
 34. Audain
 35. Auden
 36. Audin
 37. Ayadim
 38. Aydin
 39. Aitami
 40. Aidan