Cognom AakchaSaber més respecte al cognom Aakcha és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Aakcha sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Aakcha.

El cognom Aakcha en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Aakcha, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Aakcha és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Aakcha

Veure mapa del cognom Aakcha

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Aakcha en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Aakcha, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Aakcha que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Aakcha, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Aakcha. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Aakcha és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Aakcha del món

 1. Espanya Espanya (22)
 2. Anglaterra Anglaterra (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Aakcha en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Aakcha poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Aakcha és un cognom més freqüent, i en quins països Aakcha és un cognom insòlit o inexistent.

És habitual que trobem cognoms similars a Aakcha. Això es deu a que moltes vegades el cognom Aakcha ha anat patint mutacions.

El fet que en formar-se els primers cognoms no existís una grafia unificada per al cognom Aakcha fa que puguem trobar molts cognoms similars a Aakcha.

 1. Akcha
 2. Acha
 3. Ahucha
 4. Aicha
 5. Aucha
 6. Auicha
 7. Aycha
 8. Akoha
 9. Aïcha
 10. Aach
 11. Aakki
 12. Aca
 13. Acche
 14. Acea
 15. Ach
 16. Achau
 17. Ache
 18. Achi
 19. Acho
 20. Achu
 21. Achy
 22. Ackah
 23. Acua
 24. Agha
 25. Ahechu
 26. Aiachi
 27. Aich
 28. Aichi
 29. Aicua
 30. Aisca
 31. Ajaha
 32. Aka
 33. Akhi
 34. Akka
 35. Akkaya
 36. Akoua
 37. Asca
 38. Asch
 39. Aschau
 40. Asche