Cognom AachSaber més respecte al cognom Aach és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Aach sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Aach.

El cognom Aach en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Aach, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Aach és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Aach

Veure mapa del cognom Aach

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Aach en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Aach, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Aach que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Aach, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Aach. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Aach és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Aach del món

 1. Estats Units Estats Units (87)
 2. Alemanya Alemanya (77)
 3. Luxemburg Luxemburg (21)
 4. Mèxic Mèxic (14)
 5. Canadà Canadà (3)
 6. Iran Iran (3)
 7. França França (2)
 8. Índia Índia (2)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Aach en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Aach poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Aach és un cognom més freqüent, i en quins països Aach és un cognom insòlit o inexistent.

Amb el pas del temps, el cognom Aach ha anat patint alguns canvis en la seva grafia o forma de pronunciar-se.

És habitual que trobem cognoms similars a Aach. Això es deu a que moltes vegades el cognom Aach ha anat patint mutacions.

Errors en l'escriptura, canvis voluntaris per part dels portadors, modificacions per raó d'idioma... Són moltes les raons per les quals el cognom Aach pot haver patit canvis o modificacions, i d'aquestes modificacions poden haver aparegut cognoms similars al cognom Aach, com podem comprovar.

 1. Ach
 2. Aich
 3. Asch
 4. Auch
 5. Ayach
 6. Aych
 7. Aack
 8. Aage
 9. Aakcha
 10. Aas
 11. Aase
 12. Aaz
 13. Aca
 14. Acche
 15. Ace
 16. Acha
 17. Ache
 18. Achi
 19. Acho
 20. Achu
 21. Achy
 22. Ack
 23. Aco
 24. Acs
 25. Acu
 26. Acy
 27. Aiachi
 28. Aice
 29. Aicha
 30. Aichi
 31. Aici
 32. Akcha
 33. Asca
 34. Asche
 35. Ascho
 36. Asci
 37. Asco
 38. Ash
 39. Auca
 40. Auce