Cognom AakkiSaber més respecte al cognom Aakki és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Aakki sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Aakki.

El cognom Aakki en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Aakki, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Aakki és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Aakki

Veure mapa del cognom Aakki

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Aakki en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Aakki, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Aakki que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Aakki, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Aakki. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Aakki és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Aakki del món

 1. Espanya Espanya (27)
 2. Marroc Marroc (9)
 3. Índia Índia (8)
 4. Bèlgica Bèlgica (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Aakki en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Aakki poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Aakki és un cognom més freqüent, i en quins països Aakki és un cognom insòlit o inexistent.

No tots els cognoms similars al cognom Aakki tenen relació amb ell. De vegades és possible trobar cognoms semblants al cognom Aakki que tenen un origen i un significat diferents.

Errors en l'escriptura, canvis voluntaris per part dels portadors, modificacions per raó d'idioma... Són moltes les raons per les quals el cognom Aakki pot haver patit canvis o modificacions, i d'aquestes modificacions poden haver aparegut cognoms similars al cognom Aakki, com podem comprovar.

Discernir si va ser abans el cognom Aakki o algun dels cognoms similars a Aakki no sempre és fàcil, ja que són molts els motius que han pogut portar al cognom Aakki a ser escrit o pronunciat d'una altra manera, donant origen a un nou cognom Aakki diferent, però amb una arrel comuna.

 1. Akki
 2. Akai
 3. Akhi
 4. Aki
 5. Akka
 6. Akoi
 7. Akui
 8. Aoki
 9. Akku
 10. Auzki
 11. Ayaki
 12. Aack
 13. Ah-ki
 14. Akwi
 15. Aski
 16. Aage
 17. Aakcha
 18. Aas
 19. Aase
 20. Aaz
 21. Achi
 22. Ack
 23. Ackah
 24. Ackey
 25. Acks
 26. Aek
 27. Agahi
 28. Agi
 29. Agui
 30. Agyei
 31. Ahaik
 32. Ahauzi
 33. Aiachi
 34. Aiazzi
 35. Aichi
 36. Aici
 37. Aigi
 38. Aikey
 39. Aissi
 40. Ajayhi