Cognom AakefSaber més respecte al cognom Aakef és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Aakef sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Aakef.

El cognom Aakef en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Aakef, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Aakef és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Aakef

Veure mapa del cognom Aakef

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Aakef en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Aakef, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Aakef que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Aakef, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Aakef. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Aakef és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Aakef del món

 1. Alemanya Alemanya (1)
 2. Egipte Egipte (1)
 3. Qatar Qatar (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Aakef en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Aakef poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Aakef és un cognom més freqüent, i en quins països Aakef és un cognom insòlit o inexistent.

Amb el pas del temps, el cognom Aakef ha anat patint alguns canvis en la seva grafia o forma de pronunciar-se.

És habitual que trobem cognoms similars a Aakef. Això es deu a que moltes vegades el cognom Aakef ha anat patint mutacions.

No tots els cognoms similars al cognom Aakef tenen relació amb ell. De vegades és possible trobar cognoms semblants al cognom Aakef que tenen un origen i un significat diferents.

Errors en l'escriptura, canvis voluntaris per part dels portadors, modificacions per raó d'idioma... Són moltes les raons per les quals el cognom Aakef pot haver patit canvis o modificacions, i d'aquestes modificacions poden haver aparegut cognoms similars al cognom Aakef, com podem comprovar.

 1. Akif
 2. Assef
 3. Asef
 4. Aakib
 5. Aasaf
 6. Aseef
 7. Acoff
 8. Acuff
 9. Agape
 10. Akba
 11. Akpo
 12. Asavei
 13. Asefa
 14. Asif
 15. Aspe
 16. Aspey
 17. Assaf
 18. Assefa
 19. Axpe
 20. Azahaf
 21. Azhaf
 22. Azpe
 23. Asseff
 24. Aceff
 25. Assefh
 26. Asaf
 27. Azeb
 28. Aqayev
 29. Agayev
 30. Akpa
 31. Azayev
 32. Agaev
 33. Asaev
 34. Asoev
 35. Awaseb
 36. Asabe
 37. Ajeeb
 38. Ageeb
 39. Akab
 40. Akaev