Cognom AakibSaber més respecte al cognom Aakib és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Aakib sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Aakib.

El cognom Aakib en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Aakib, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Aakib és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Aakib

Veure mapa del cognom Aakib

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Aakib en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Aakib, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Aakib que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Aakib, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Aakib. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Aakib és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Aakib del món

 1. Índia Índia (1402)
 2. Indonèsia Indonèsia (10)
 3. Malàisia Malàisia (3)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Aakib en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Aakib poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Aakib és un cognom més freqüent, i en quins països Aakib és un cognom insòlit o inexistent.

El fet que en formar-se els primers cognoms no existís una grafia unificada per al cognom Aakib fa que puguem trobar molts cognoms similars a Aakib.

No tots els cognoms similars al cognom Aakib tenen relació amb ell. De vegades és possible trobar cognoms semblants al cognom Aakib que tenen un origen i un significat diferents.

Discernir si va ser abans el cognom Aakib o algun dels cognoms similars a Aakib no sempre és fàcil, ja que són molts els motius que han pogut portar al cognom Aakib a ser escrit o pronunciat d'una altra manera, donant origen a un nou cognom Aakib diferent, però amb una arrel comuna.

 1. Akiba
 2. Akif
 3. Azib
 4. Agsib
 5. Aakef
 6. Akab
 7. Achab
 8. Acob
 9. Agapie
 10. Akba
 11. Akkabi
 12. Akpo
 13. Asapia
 14. Asif
 15. Aspi
 16. Aspia
 17. Agafia
 18. Aquiba
 19. Azeb
 20. Azibi
 21. Ajab
 22. Akobi
 23. Akpa
 24. Akavi
 25. Azab
 26. Awaseb
 27. Ajeeb
 28. Ageeb
 29. Agip
 30. Azif
 31. Acibo
 32. Akobe
 33. Agavi
 34. Aqb
 35. Azfi
 36. Agabi
 37. Akoub
 38. Agoub
 39. Aasaf
 40. Assab