Cognom AakoukSaber més respecte al cognom Aakouk és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Aakouk sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Aakouk.

El cognom Aakouk en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Aakouk, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Aakouk és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Aakouk

Veure mapa del cognom Aakouk

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Aakouk en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Aakouk, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Aakouk que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Aakouk, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Aakouk. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Aakouk és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Aakouk del món

 1. Països Baixos Països Baixos (27)
 2. Bèlgica Bèlgica (8)
 3. Anglaterra Anglaterra (1)
 4. Iraq Iraq (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Aakouk en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Aakouk poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Aakouk és un cognom més freqüent, i en quins països Aakouk és un cognom insòlit o inexistent.

Amb el pas del temps, el cognom Aakouk ha anat patint alguns canvis en la seva grafia o forma de pronunciar-se.

És habitual que trobem cognoms similars a Aakouk. Això es deu a que moltes vegades el cognom Aakouk ha anat patint mutacions.

El fet que en formar-se els primers cognoms no existís una grafia unificada per al cognom Aakouk fa que puguem trobar molts cognoms similars a Aakouk.

No tots els cognoms similars al cognom Aakouk tenen relació amb ell. De vegades és possible trobar cognoms semblants al cognom Aakouk que tenen un origen i un significat diferents.

Errors en l'escriptura, canvis voluntaris per part dels portadors, modificacions per raó d'idioma... Són moltes les raons per les quals el cognom Aakouk pot haver patit canvis o modificacions, i d'aquestes modificacions poden haver aparegut cognoms similars al cognom Aakouk, com podem comprovar.

Discernir si va ser abans el cognom Aakouk o algun dels cognoms similars a Aakouk no sempre és fàcil, ja que són molts els motius que han pogut portar al cognom Aakouk a ser escrit o pronunciat d'una altra manera, donant origen a un nou cognom Aakouk diferent, però amb una arrel comuna.

 1. Aakhus
 2. Aazouz
 3. Akkous
 4. Aazouzi
 5. Aazzouz
 6. Achoux
 7. Acock
 8. Akouch
 9. Aksak
 10. Akyuz
 11. Ashok
 12. Assouik
 13. Assous
 14. Aycock
 15. Azouz
 16. Azzouz
 17. Ajok
 18. Akos
 19. Azzoug
 20. Agok
 21. Akkoç
 22. Aikuj
 23. Ayusuk
 24. Akjouj
 25. Akkus
 26. Akoko
 27. Azzous
 28. Aziouz
 29. Ahsous
 30. Akoakou
 31. Assouak
 32. Akus
 33. Azouak
 34. Azuk
 35. Akik
 36. Azkak
 37. Aucock
 38. Awcock
 39. Aaziz
 40. Aazzouzi