Cognom AakreSaber més respecte al cognom Aakre és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Aakre sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Aakre.

El cognom Aakre en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Aakre, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Aakre és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Aakre

Veure mapa del cognom Aakre

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Aakre en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Aakre, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Aakre que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Aakre, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Aakre. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Aakre és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Aakre del món

 1. Noruega Noruega (855)
 2. Índia Índia (771)
 3. Estats Units Estats Units (489)
 4. Estònia Estònia (23)
 5. Suècia Suècia (23)
 6. Espanya Espanya (6)
 7. Anglaterra Anglaterra (3)
 8. Emirats Àrabs Units Emirats Àrabs Units (1)
 9. Filipines Filipines (1)
 10. Rússia Rússia (1)
 11. Singapur Singapur (1)
 12. Illes Verges dels EUA Illes Verges dels EUA (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Aakre en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Aakre poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Aakre és un cognom més freqüent, i en quins països Aakre és un cognom insòlit o inexistent.

Amb el pas del temps, el cognom Aakre ha anat patint alguns canvis en la seva grafia o forma de pronunciar-se.

És habitual que trobem cognoms similars a Aakre. Això es deu a que moltes vegades el cognom Aakre ha anat patint mutacions.

El fet que en formar-se els primers cognoms no existís una grafia unificada per al cognom Aakre fa que puguem trobar molts cognoms similars a Aakre.

Errors en l'escriptura, canvis voluntaris per part dels portadors, modificacions per raó d'idioma... Són moltes les raons per les quals el cognom Aakre pot haver patit canvis o modificacions, i d'aquestes modificacions poden haver aparegut cognoms similars al cognom Aakre, com podem comprovar.

Discernir si va ser abans el cognom Aakre o algun dels cognoms similars a Aakre no sempre és fàcil, ja que són molts els motius que han pogut portar al cognom Aakre a ser escrit o pronunciat d'una altra manera, donant origen a un nou cognom Aakre diferent, però amb una arrel comuna.

 1. Akre
 2. Aaker
 3. Acre
 4. Agre
 5. Akri
 6. Asare
 7. Asire
 8. Azire
 9. Azore
 10. Azure
 11. Aaxare
 12. Askri
 13. Asere
 14. Akra
 15. Acar
 16. Acarie
 17. Acaro
 18. Acary
 19. Acer
 20. Acera
 21. Acero
 22. Aciro
 23. Acker
 24. Acor
 25. Acr
 26. Acra
 27. Acree
 28. Acrey
 29. Acri
 30. Acry
 31. Agar
 32. Agari
 33. Ager
 34. Agero
 35. Aggrey
 36. Agiro
 37. Agirre
 38. Agor
 39. Agra
 40. Agri