Cognom AakerSaber més respecte al cognom Aaker és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Aaker sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Aaker.

El cognom Aaker en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Aaker, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Aaker és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Aaker

Veure mapa del cognom Aaker

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Aaker en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Aaker, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Aaker que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Aaker, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Aaker. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Aaker és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Aaker del món

 1. Estats Units Estats Units (779)
 2. Noruega Noruega (180)
 3. Canadà Canadà (20)
 4. Suècia Suècia (5)
 5. Austràlia Austràlia (2)
 6. Dinamarca Dinamarca (2)
 7. Polònia Polònia (2)
 8. Brasil Brasil (1)
 9. Indonèsia Indonèsia (1)
 10. Índia Índia (1)
 11. Iran Iran (1)
 12. Qatar Qatar (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Aaker en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Aaker poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Aaker és un cognom més freqüent, i en quins països Aaker és un cognom insòlit o inexistent.

És habitual que trobem cognoms similars a Aaker. Això es deu a que moltes vegades el cognom Aaker ha anat patint mutacions.

El fet que en formar-se els primers cognoms no existís una grafia unificada per al cognom Aaker fa que puguem trobar molts cognoms similars a Aaker.

No tots els cognoms similars al cognom Aaker tenen relació amb ell. De vegades és possible trobar cognoms semblants al cognom Aaker que tenen un origen i un significat diferents.

Errors en l'escriptura, canvis voluntaris per part dels portadors, modificacions per raó d'idioma... Són moltes les raons per les quals el cognom Aaker pot haver patit canvis o modificacions, i d'aquestes modificacions poden haver aparegut cognoms similars al cognom Aaker, com podem comprovar.

Discernir si va ser abans el cognom Aaker o algun dels cognoms similars a Aaker no sempre és fàcil, ja que són molts els motius que han pogut portar al cognom Aaker a ser escrit o pronunciat d'una altra manera, donant origen a un nou cognom Aaker diferent, però amb una arrel comuna.

 1. Acker
 2. Aker
 3. Asker
 4. Auker
 5. Akker
 6. Aakre
 7. Acer
 8. Acher
 9. Acier
 10. Ager
 11. Agger
 12. Aguer
 13. Aikar
 14. Akar
 15. Akery
 16. Akkar
 17. Aser
 18. Asher
 19. Askar
 20. Asser
 21. Aucker
 22. Auger
 23. Ayser
 24. Azer
 25. Aasir
 26. Akier
 27. Asier
 28. Akor
 29. Agier
 30. Azzer
 31. Ajer
 32. Akir
 33. Axer
 34. Agher
 35. Askeur
 36. Ackery
 37. Acar
 38. Acera
 39. Acero
 40. Achar