Cognom AalborgSaber més respecte al cognom Aalborg és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Aalborg sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Aalborg.

El cognom Aalborg en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Aalborg, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Aalborg és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Aalborg

Veure mapa del cognom Aalborg

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Aalborg en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Aalborg, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Aalborg que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Aalborg, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Aalborg. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Aalborg és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Aalborg del món

 1. Dinamarca Dinamarca (131)
 2. Noruega Noruega (129)
 3. Estats Units Estats Units (63)
 4. Canadà Canadà (10)
 5. Suècia Suècia (5)
 6. Brasil Brasil (2)
 7. Tailàndia Tailàndia (2)
 8. Alemanya Alemanya (1)
 9. Espanya Espanya (1)
 10. Índia Índia (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Aalborg en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Aalborg poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Aalborg és un cognom més freqüent, i en quins països Aalborg és un cognom insòlit o inexistent.

Amb el pas del temps, el cognom Aalborg ha anat patint alguns canvis en la seva grafia o forma de pronunciar-se.

No tots els cognoms similars al cognom Aalborg tenen relació amb ell. De vegades és possible trobar cognoms semblants al cognom Aalborg que tenen un origen i un significat diferents.

Errors en l'escriptura, canvis voluntaris per part dels portadors, modificacions per raó d'idioma... Són moltes les raons per les quals el cognom Aalborg pot haver patit canvis o modificacions, i d'aquestes modificacions poden haver aparegut cognoms similars al cognom Aalborg, com podem comprovar.

 1. Aalbers
 2. Ahlberg
 3. Ahlborn
 4. Alberg
 5. Albor
 6. Albora
 7. Albore
 8. Albori
 9. Alborn
 10. Albors
 11. Albort
 12. Ailport
 13. Alabor
 14. Alabort
 15. Albar
 16. Albari
 17. Albaro
 18. Albars
 19. Albart
 20. Alber
 21. Albera
 22. Alberga
 23. Alberge
 24. Albergo
 25. Alberi
 26. Albero
 27. Albers
 28. Albert
 29. Albery
 30. Albir
 31. Albira
 32. Alborch
 33. Albores
 34. Alborez
 35. Alborja
 36. Alborna
 37. Alborta
 38. Albro
 39. Albury
 40. Alford