Cognom AlfoseaSaber més respecte al cognom Alfosea és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Alfosea sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Alfosea.

El cognom Alfosea en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Alfosea, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Alfosea és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Alfosea

Veure mapa del cognom Alfosea

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Alfosea en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Alfosea, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Alfosea que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Alfosea, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Alfosea. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Alfosea és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Alfosea del món

 1. Espanya Espanya (161)
 2. França França (45)
 3. Argentina Argentina (6)
 4. Veneçuela Veneçuela (6)
 5. Rússia Rússia (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Alfosea en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Alfosea poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Alfosea és un cognom més freqüent, i en quins països Alfosea és un cognom insòlit o inexistent.

Amb el pas del temps, el cognom Alfosea ha anat patint alguns canvis en la seva grafia o forma de pronunciar-se.

És habitual que trobem cognoms similars a Alfosea. Això es deu a que moltes vegades el cognom Alfosea ha anat patint mutacions.

El fet que en formar-se els primers cognoms no existís una grafia unificada per al cognom Alfosea fa que puguem trobar molts cognoms similars a Alfosea.

Discernir si va ser abans el cognom Alfosea o algun dels cognoms similars a Alfosea no sempre és fàcil, ja que són molts els motius que han pogut portar al cognom Alfosea a ser escrit o pronunciat d'una altra manera, donant origen a un nou cognom Alfosea diferent, però amb una arrel comuna.

 1. Alfocea
 2. Alfos
 3. Alfsen
 4. Albasen
 5. Albesa
 6. Albise
 7. Albisua
 8. Albos
 9. Albost
 10. Albuse
 11. Alfes
 12. Alfson
 13. Alfstad
 14. Alviset
 15. Alfisi
 16. Alfqra
 17. Albacea
 18. Alibosek
 19. Alopez
 20. Alfuso
 21. Aalfs
 22. Alabes
 23. Alaves
 24. Alavez
 25. Albaga
 26. Albages
 27. Albajez
 28. Albas
 29. Albasan
 30. Albasi
 31. Albaster
 32. Albeg
 33. Albes
 34. Albescu
 35. Albez
 36. Albeza
 37. Albis
 38. Albisco
 39. Albiso
 40. Albisse